Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dautzenbergstraat 28, Heerlen50.888405105.97717120Barbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ronnie's BBQ RIBS het Spare Ribs restaurant van Heerlen en omstreken.

keuken:

Barbecue/Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ronnie's BBQ Ribs bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ronnie's BBQ Ribs8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Roxanna
17 juli 2017
Het was heerlijk!!!!
Het was heerlijk, supergrote porties voor een hele redelijke prijs. Er werd zelfs wat anders aangeboden voor ons dochtertje omdat ze de kidsmenu's die ze standaard hebben niet eet!!!!!


8.6
Gemiddelde
Jo
7 juli 2017
Heerlijk eten
Gisteren, de eerste keer Ronnie bezocht. Eten was geweldig, service erg goed. Zelf zaten wij buiten, wij waren bang dat het personeel hier wellicht iets minder vaak kwam. Integendeel echter, het personeel liet vaak hun gezicht zien en vroeg hoe ons het eten smaakte. Eten snel bereid, drinken snel gebracht. Tip: Probeer hun speciaal biertjes, zeker het proberen waard en leffe radieuse is geen vrouwenbiertje :').


10.0
Gemiddelde
Rick en Svenja
1 juli 2017
Ronnie's BBQ was fantastisch!
Ron heeft een BBQ verzorgd op onze bruiloft. We hadden Ron gevraagd om dit te doen omdat we al eerder in zijn restaurant - Ronnie's BBQ & Ribs - al ontzettend lekker gegeten hadden. Gelukkig was hij bereid om op onze dag voor een heerlijke BBQ te zorgen. De BBQ overtrof onze verwachtingen: het eten was divers en heerlijk; we hebben veel complimenten van onze gasten gekregen over de diversiteit en kwaliteit van het eten. Ron en Danique, die de BBQ van A-Z verzorgd hebben, waren heel fijn en relaxed in de omgang: we hebben nergens naar om hoeven te kijken, alles was prima verzorgd!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.