Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Enghlaan 17, Utrecht52.108239885.03473677

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dengh is je ultieme uitspanning. Eén plein, zeven eeuwen historie. Waar het eten en drinken je altijd smaakt. Waar altijd wat te doen is. Waar de tijd op je wacht.

Ooit tijdloosheid ervaren? Dengh biedt je de kans. Lekker eten en drinken zonder tikkende klokken. Dengh wil je laten ontsnappen aan de drukte van alledag, laten bijkomen, opladen en genieten. Dengh is de ultieme uitspanning voor ouders en kids, stellen, vrienden, mensen met zaken en feestvierders. Dengh is geluk. Dengh is vrijheid. Mooi is dat.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Dengh bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Dengh7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Wynke
15 september 2016
Goed gegeten
Fijne avond op mooi terras, mooi aangekleed, goede service. Jammer dat de salades op waren. Eten was goed, redelijk prijzig... Maar top-avond gehad!


6.3
Gemiddelde
Carolien
5 september 2016
Heerlijk geluncht
Heerlijke salades gegeten op een zondagmiddag, maar voor de rust hoef je niet te gaan. Met al die moeders met kleine kinderen lijkt het meer een pannenkoekenrestaurant. De betegelde vloer maakt t lawaai alleen maar erger.


6.3
Gemiddelde
Erik
2 september 2016
Prachtige ambiance , hamburgers van beton😩
Wat een prachtige locatie heeft Dengh. De kinderen konden lekker spelen in de speeltuin van Dengh en binnen konden ze ook terecht voor tekenen etc. Het was lekker weer dus buiten zitten. Er was ook een bruiloft naast het hoofd gebouw, maar dit gaf geen overlast of iets dergelijks. De ambiance en bediening waren top, maar we kwamen voor het eten..... Mijn vrouw nam een risotto de kinderen een kinderburger menu en ik de grote Dengh burger. Helaas kan ik niet meer dan een 4 geven voor het eten. De kinderen hielden het na een hap van de burger alleen bij frietjes, welke gelukkig wel echt lekker waren. Ik zelf moest de burger wegspoelen met bier. Het vlees was erg droog en had geen smaak. Jemig wat kun je nou verpesten aan een hamburger...... De Risotto was erg klein en smaakte niet echt naar risotto. Oké zijn wij kenners dan? Nou we eten vaker risotto bij restaurants een mijn vrouw kan het ook traditioneel maken! Al met al. Mooi restaurant, goede bediening. Alleen de keukenbrigade mag wat mij betreft op kookles.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland