Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Enghlaan 17, Utrecht52.108239885.03473677

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dengh is je ultieme uitspanning. Eén plein, zeven eeuwen historie. Waar het eten en drinken je altijd smaakt. Waar altijd wat te doen is. Waar de tijd op je wacht.

Ooit tijdloosheid ervaren? Dengh biedt je de kans. Lekker eten en drinken zonder tikkende klokken. Dengh wil je laten ontsnappen aan de drukte van alledag, laten bijkomen, opladen en genieten. Dengh is de ultieme uitspanning voor ouders en kids, stellen, vrienden, mensen met zaken en feestvierders. Dengh is geluk. Dengh is vrijheid. Mooi is dat.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Dengh bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Dengh7.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Marlous
27 november 2016
Afterbeurs diner
Heerlijk gegeten in een ontspannen en gezellige ambiance. Veel spelende kinderen maar niet hinderlijk. Er was prima een gesprek met elkaar te voeren.


9.0
Gemiddelde
Jeroen
1 november 2016
Mooie avond
Het eten was heerlijk, de ambiance goed, de bediening ongedwongen, correct, snel en vriendelijk. Dengh is een heerlijk restaurant!


8.0
Gemiddelde
Patrick
30 oktober 2016
Altijd goed bij Dengh
Een half uur van tevoren via Couverts een tafel voor vijf personen gereserveerd. Bij aankomst was de reservering (nog) niet doorgekomen, maar de snelheid van handelen en vriendelijkheid maakte dat tot geen enkel probleem. Wel goed gegeten met een snelle en uiterst vriendelijke bediening. Compliment aan Thomas, onze tafelheer! Snel een volgende keer..


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.