Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Stadhuisplein 3, Veghel51.613908705.54483350Internationaal

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
3-GANGEN A LA CARTE VOOR MAAR 28,50

Uit eten gaan is vaak een speciale gelegenheid, nietwaar? Bij Des Werelds kun je van culinaire a la carte gerechten genieten, en ook nog eens zeer voordelig!

Je kunt namelijk zelf jouw 3- of 4-gangendiner samenstellen en daarmee profiteren van een lekkere korting! Je eet bij Des Werelds namelijk 3-gangen van de seizoenskaart voor maar 28,50. En wil je nog wat uitgebreider aan tafel? Dan betaal je slechts 31,50 voor 4 gangen. Lekker toch?

IN HET SEIZOEN
Wat eet en drink je als het laatste zuchtje zomerse wind tevergeefs probeert verkoeling te brengen op een zomerse dag? Heel iets anders dan als de vrieskou zorgt voor heftig rokende schoorstenen bovenop de daken. Zo is ook de menukaart van Des Werelds opgebouwd.

Elk seizoen verandert de keuken mee met de kleur van het seizoen. Licht en fris in de lente, verkwikkend in de zomer, warm en geurig in het najaar: je wordt keer op keer verrast door de keuken van restaurant Des Werelds! Asperges, aardbeien, wild of winters? Kom de menukaart eens proeven.

RESTAURANT DES WERELDS VIND JE OP EEN BIJZONDERE LOCATIE
Restaurant Des Werelds vind je aan het stadhuisplein in het gezellige centrum van Veghel. Naast theater de Blauwe Kei.

keuken:

Internationaal

Prijzen:

VHN: € 28,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2014

Ambiance

romantisch, familierestaurant

Ligging

in een winkelstraat of -centrum, bij een park

overnachten

aantal sterren: 4, aantal kamers: 35  Meer »

 Reviews over Restaurant Des Werelds8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Ronny
26 september 2016
Lunch met familie
Lekker lunch, we hadden het 12-uurtje gekozen. Ruim voldoende voor een aantrekkelijke prijs. Jammer dat we de enige waren, nu was het erg rustig.wel leuke aankleding. Voor herhaling!


3.3
Gemiddelde
Ans
21 september 2016
Jammer...
De gunstige ligging en de mooie website zorgden ervoor dat wij als gezin bij des Werelds reserveerden, dit voorafgaand aan een avondje theater bij de buren, de Blauwe Kei. Echt "ontvangen" werden wij niet. Binnenkomst verliep wat stuntelig, er werd blijkbaar niet op ons gerekend of ja toch...er stond een tafel voor vier personen ingedekt dus... daar konden wij gaan zitten. Goeie plek aan het raam dat wel maar we misten ook hier een gastvrij welkom van het personeel. Toen we eenmaal in beeld waren was de medewerker niet geinformeerd over de specialiteit van de dag en bleek het niet mogelijk om kraanwater te bestellen. Onbegrijpelijk... De kwaliteit van het eten was goed maar het had nog beter gesmaakt als er een sfeermuziekje had geklonken en de bediening dichter in de buurt was zodat wij ons "gezien" voelden. Het was natuurlijk maar een gewone dinsdagavond maar dan nog... Het was onze eerste ontmoeting met des Werelds maar "werelds" vonden wij dit zeker niet. Zeker gezien de goede kwaliteit is het bijzonder jammer dat sfeer en service zoveel te wensen over lieten.


7.3
Gemiddelde
Erik
10 september 2016
Lekker gegeten!
Gerechten niet 'Werelds', maar wel erg lekker klaargemaakt.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland