Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Markt 3-5, Eersel51.360283805.30790390AziatischNederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van een culinaire cocktail van wereldse foodculturen en gezellig samen tafelen!

Wij hebben voor u een kaart samengesteld die u in staat stelt een diversiteit aan gerechten te proeven. We serveren gerechten uit verscheidene regio's in de wereld, o.a. exquise Mediterane gerechten, gerechten uit de Aziatische keuken, maar ook "gewone" Nederlandse kost, die u bijna nergens anders op de kaart vindt. Wij zijn er trots op dat wij in onze keuken uitsluitend werken met verse ingrediënten van topkwaliteit en met vlees van dieren die een goed leven gehad hebben. Onze keukenbrigade streeft naar perfectie en het is een uitdaging voor ons om u als onze gast een geweldige culinaire ervaring te bezorgen. Daar staan wij voor !

Keukens:

Aziatisch, Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Foodbar Promessa bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Foodbar Promessa8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Rita
23 september 2016
Foodbar Promessa
Het eten wat héél lekker en de bediening was zeer vriendelijk. Wij hebber weeral genoten.


9.0
Gemiddelde
Marion
23 september 2016
Altijd heerlijk!
Wij hebben weer genoten! Goede kaart met veel keuze. (Hoewel ik vaak hetzelfde kies ;-)) Lekkere wijnen. Wij komen er graag! Top!


7.0
Gemiddelde
Stef
21 september 2016
Lekker eten, bediening kan beter
Zoals gewoonlijk was het eten uitstekend, geen enkele negatieve opmerkingen, dit mag gezegd worden. MAAR, volgens ons wordt meer dan de helft van de beleving gemaakt door de bediening. De jongemand die zoals gewoonlijk de bestellingen opneemt doet zijn werk goed, maar als hij weg is loopt het niet zo goed meer. We hebben meermaals diverse keren moeten roepen om bediend te worden, telkens was het wachten tot iemand ons wilde zien. Er stonden 6 mensen achter de toog die enkel bezig waren met het oppoetsen van de toog zodat ze zsm weg konden. Als we dan uiteindelijk toch de laatste gangen tot ons genomen hadden wilden we de rekening. Die kregen we, helaas mocht het wisselgeld zijn weg naar onze tafel niet vinden. Het ging over 2euro, 2 euro die ik niet overhad voor de bediening op het laatst van de avond. We hebben het gevoel dat de vaste werknemers hun werk zeer au sérieux nemen, maar da de hulpen dit iets minder doen. In onze ogen super goed restaurant, maar de laatste 2x in de steek gelaten door de te jonge bediening. Toch hadden we een fijne avond en willen we benadrukken dat de vaste gastheer zijn werk nagenoeg perfect doet!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland