Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Achterweg 2, Zoelen51.906461005.40506200

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bezoek Herberg de Zoelensche Brug in het pittoreske dorp Zoelen

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Herberg De Zoelensche Brug bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Herberg De Zoelensche Brug8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Rudi
9 januari 2017
Gezellig gegeten in een sfeervolle ambiance
Op zondagmiddag 8 januari 2017 hebben we hier met 4 volwassenen en twee kinderen geluncht. Het is een erg leuk restaurant dat gevestigd is in een oude herberg. De volwassenen kozen voor het lunchmenu en de kinderen voor een burger en een croque monsieur. Allemaal erg smaakvol tegen een aantrekkelijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.


10.0
Gemiddelde
Luc
31 december 2016
Een kerst met sterren
We hebben gekozen voor een 6-gangen diner met wijn arrangement. Ondanks dat je vaak hoort (en wijzelf ook hebben meegemaakt) dat een kerstdiner tegen valt t.o.v. een regulier diner was dat nu zeker niet het geval. Alles fantastisch! We hebben genoten in een heerlijk ontspannen, informele sfeer, mooie ambiance met mooi gedekte tafel. Een fijn welkom en perfecte timing tussen de gangen en mooie begeleidende wijnen. En natuurlijk heel belangrijk de gerechten zelf. Je denkt voorbereid te zijn door het menu van tevoren te lezen. Het was echter een groot verrassings menu met de ene smaaksensatie na de andere. (En we zijn inmiddels echt wel iets gewend) P.S. Er is trouwens ook goed rekening gehouden met onze wens glutenvrij te eten.


10.0
Gemiddelde
Mark
27 december 2016
Kerstdiner met een gouden randje!
Op Tweede Kerstdag waren we te gast bij De Zoelensche Brug. Eerdere goede ervaringen maakten dat we ook voor dit moment een reservering maakten. Het kerstmenu bestond uit vijf gangen maar nadat we alle gerechten (7) zorgvuldig hadden doorgenomen was minder dan 7 gerechten kiezen geen optie. De uitdaging was te groot, alle gerechten werden gevormd door combinaties van sensationele smaaksensaties. Fijn dat we volop de tijd hadden om ons al die heerlijkheden te laten overkomen waarbij de wijnen die met de gerechten werden gecombineerd perfect aansloten. Jeffrey en Cindy (met jullie team), jullie hebben een enorme prestatie neergezet met een aanschakeling van de heerlijkste en mooiste gerechten! Indrukwekkend, chapeau!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.