Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Kaliumweg 8, Amersfoort52.166656805.36542520Raw Food

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
RAUW is zonder toevoeging. Aandacht voor pure, diepe smaken. Een slagerij in huis. Nadenken over anders gebruik van eten en de natuur (zonder de geitenwollen sokken dan).

Rauw is lunch in de slagerij & dineren aan linnen... Verder is Rauw parkeren voor de deur, handgeslagen carpaccio en een ruim terras aan een stadspark 2.0. Rauw is slobberwijn en Amarone, een broodje huisgemaakte filet americaine met een knapperig uitje en tot in perfectie gegaard dry aged meat uit de US of A.

keuken:

Raw Food

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rauw bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rauw8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Susan
21 oktober 2016
Heerlijk
Wat hebben wij heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer !


8.0
Gemiddelde
Maarten
20 oktober 2016
Niet voor vegetariers
Met 3 gegeten. Welkom was goed, fijn dat er kraanwater wordt geschonken. We hadden vooraf de plank. Erg goed; de kalfsfilet cannibaal en de eendenpannekoek staken er boven uit. Als hoofd de cote de boeuf. Zelden zo'n mooi stuk vlees gegeten, medium rare was ook medium rare; en dat in Nederland. Is er nog wat te jerimineren? O ja, ik vond de keuze rundvlees eigenlijk beperkt, longhaas, vinkenlap, shortribs, staartstuk om eens wat te noemen, stonden er niet op. En, ik ben (tegenwoordig) meer een bier drinker.


8.3
Gemiddelde
Jörgen
16 oktober 2016
Eerste kennismaking
Wij zijn voor het eerst gaan eten bij RAUW met vrienden en we hebben genoten. Van ontvangst tot vertrek zijn we ontzettend vriendelijk geholpen, bediend en te woord gestaan. De sfeer en entourage zorgen nog eens extra voor een geslaagde avond. Het eten en dan met name het vlees maakte onze verwachtingen ook waar. De groenten sneeuwden daardoor onder, met name van de sla hoef je niet veel te verwachten. Dat kan ik thuis ook zo klaarmaken. De gegrilde groenten waren echt beter. En tenslotte een fantastisch nagerecht; witte chocolademousse.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland