Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kaliumweg 8, Amersfoort52.166656805.36542520Raw Food

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
RAUW is zonder toevoeging. Aandacht voor pure, diepe smaken. Een slagerij in huis. Nadenken over anders gebruik van eten en de natuur (zonder de geitenwollen sokken dan).

Rauw is lunch in de slagerij & dineren aan linnen... Verder is Rauw parkeren voor de deur, handgeslagen carpaccio en een ruim terras aan een stadspark 2.0. Rauw is slobberwijn en Amarone, een broodje huisgemaakte filet americaine met een knapperig uitje en tot in perfectie gegaard dry aged meat uit de US of A.

keuken:

Raw Food

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rauw bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rauw8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Ferry
19 februari 2017
Echt lekker eten
Gezellig, ontspannen en heerlijk eten


9.0
Gemiddelde
loes
19 februari 2017
Heerlijk restaurant, grote aanvulling voor Amersfoort en omgeving
Veel gehoord over dit restaurant maar we waren er nog niet aan toe gekomen er te gaan eten. Wat een verrassing. Prachtig industrieel restaurant en dan de slagerij, zo goed geïntegreerd. Aimabele gastheren, vriendelijke en goeie bediening van een groot aantal vrolijke en goed opgeleide jonge meiden. Geen eindeloos gewacht. We hebben heerlijk gegeten van een goed opgediende maaltijd (heerlijk vlees en toebehoren). Aanbevolen werd een goed passende wijn. Het kaasplankje was subliem. Grote verrassing was dat het eten zeer goed te betalen was, ondanks de uitstraling en bediening. Chapeau RAUW. Loes en Henk Offermans


10.0
Gemiddelde
Martine
18 februari 2017
Topavond bij Rauw!
We hebben echt heerlijk gegeten. Vis en het haantje. Top! Ook het dessert was niet te versmaden. Met een fijn wijntje erbij; ingredi├źnten voor een top avond!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.