Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016


Veldweg 26, Bussum52.274530105.16092160GrillBurgers

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant ‘tKOOKt van burgers tot steaks.

In de maand februari 2015 hebben wij onze kookstudio geheel verbouwd zodat wij u in stijl mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant dat anders is dan anders, maar onze gastvrijheid is nog steeds is zoals u van ons gewend bent.
Informeel, gezellig en voor ieder wat wils. U kunt bij ons terecht voor een snelle hap, maar ook voor een uitgebreid diner. Onze menukaart is divers waarbij wij ook hebben gedacht ook de kinderen.

Keukens:

Grill, Burgers

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant ‘tKOOKt bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant ‘tKOOKt8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Jaron
25 september 2016
Elke keer weer lekker
Het meest door ons bezochte restaurant het afgelopen jaar en niet voor niets. We zijn simpelweg nog nooit teleurgesteld. In een ontspannen sfeer even lekker een hamburger of een avondje ontspannen en genieten van het verrassingsmenu van de chef ... het blijft in ieder geval genieten. TIP: Houdt de Facebook pagina van 'tKOOKt in de gaten voor de nieuwe hamburger van de maand.


10.0
Gemiddelde
Maartje
6 juli 2016
Zeer maar dan ook zeer genoten
Via een collega terecht gekomen bij dit restaurant maar volledig blanco binnen gestapt. Zelf kok en banketbakker. Fijne warme sfeer en vrolijk welkom geheten door de dames van de bediening. Overzichtelijke kaart met eerlijke producten. Begonnen met de zalm wat naar mijn idee echt een aanrader is. Mijn vriend en ik beide als hoofd gerecht mooi stuk vlees wat super mals was. Avond afgesloten met dessert van de chef. Dessert voor wel 6 personen maar oh wat was dat heerlijk!! Bedankt voor deze heerlijke avond wij komen terug!


7.7
Gemiddelde
René
13 juni 2016
Creatief en behoorlijk smulbaar.
Creatief en behoorlijk smulbaar. Wij gingen voor zalm vooraf en tournedos hoofd. Rare van de grill. Goed gelukt. En 'iets' sla stond op de kaart. Dat klopte eigenlijk ook wel. Aanrader.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland