Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht aan de Werf 125, Utrecht52.092223705.11665880Barbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Tap Tables

Met vrienden je eigen biertje tappen!

Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. De taptafels zijn bij uitstek geschikt voor een verjaardag, personeelsuitje, vrijgezellen, uitje met je sportteam en uiteraard gewoon een gezellig avondje uit. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel of dinerkaart. Voor grotere gezelschappen maken we aantrekkelijke arrangementen. Laat de schalen met kip, burgers en bbq bites maar aanrukken!

keuken:

Barbecue/Grill

Geopend sinds:

februari 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Beers & Barrels bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Beers & Barrels7.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Jasper
30 maart 2017
Top eten
Eten was heerlijk voor de prijs, maar de hoeveelheid was niet erg speciaal. Sfeer was erg gezellig en bediening erg vriendelijk.


5.3
Gemiddelde
Jolanda
6 november 2016
Gelukkig was het gezelschap goed
We mochten komen eten, van 18.00 tot 20.00 uur met 8 personen. Het leek ons al wat krapjes....maar ach, moet goed komen dachten we optimistisch. Nou daar waren we dan 18.05 uur, want het parkeren verliep wat moeilijk. Om 18.20 konden we onze bestelling doorgeven....en om 19.50 uur toch nog maar eens gevraagd hoelang het nou nog ging duren. Nou daar kwam het eten aan. Het was best lekker, niet bijzonder, maar zeker niet slecht. We mochten best nog een nagerecht bestellen om 20.30 uur. Iedereen blij en bestellen maar. Nou dat kwam na een kwartiertje dan ook. Heerlijk, blueberry cheescake. Tot mijn tafelgenoten nog eens keken en zich afvroegen of dat iniemini stukje cake nou wel echt zo goed was. Op de achterkant prijkte een groene pluizige gloed van schimmel. Ik hoefde dat dus niet meer. Ander dessert genomen, maar geen excuus niets! Wel moesten we met dessert en al de tafel verlaten, want de volgende bezoekers kwamen er aan. De tafel werd ondertussen vast afgeruimd terwijl we er ons drinken en nagerecht nog op probeerde te eten en drinken. Met gemende gevoelens hebben me nog maar een frisdrankje aan de overkant bij Mc Donald gehaald......het was een triest eind van een gezellige dag.


7.3
Gemiddelde
Manon
27 september 2016
Lactosevrij
Van tevoren heb ik aangegeven dat ik lactose intolerant ben. Ik ben er alleen niet zeker van of alles lactosevrij was van het gerecht dat ik kreeg opgediend.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.