Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groothoofd 1, Dordrecht51.819684804.67026340Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Poort van Dordt is gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Dordrecht: de Groothoofdspoort, de stadspoort uit de veertiende eeuw, die na een verbouwing in 1618 haar renaissance-kenmerken kreeg.

De Brasserie is het bruisend centrum van De Poort van Dordt. Hier ben je de hele dag welkom om gezellig te genieten van eten en drinken; op de kaart vind je gerechten uit de Hollandse keuken, eerlijk en heerlijk. Op de tweede verdieping in De Poort van Dordt vind je de sfeervolle Cigar Lounge en de VIP Lounge.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie De Poort van Dordt bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie De Poort van Dordt7.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
anoniem
12 januari 2017
Is gesloten, zo bleek bij aankomst
Het restaurant bleek, ondanks reservering via internet en telefoon, gesloten bij aankomst.


5.3
Gemiddelde
Arnold
20 augustus 2016
Eenvoudig eten op een hele mooie locatie.
De Poort ligt aan een van de mooiste plekken van Dordrecht. Vanaf het terras kijk je op het punt waar drie rivieren samenkomen en het is dan ook een komen en gaan van grote en kleine boten en schepen. De Poort zelf heeft een bescheiden menukaart, maar het eten dat geserveerd wordt is betaalbaar en van goede kwaliteit.


1.0
Gemiddelde
liza
10 augustus 2016
wat een slecht avond
We zijn in dordrecht op vakantie en hadden via de jumbo gereserveerd. We hadden om half 8 afgesproken en zelfs een bevestiging sms gekregen. Komen we daar aan is er helemaal nergens iets te bekenen. We hebben gebeld na het nummer we hoorden zelf de telefoon over gaan maar niemand kwam of iets. We zijn diep teleurgesteld.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

BFam, Haarlem
3 november 2015

Heerlijk gegeten in Brasserie De Poort van Dordt! Heel sfeervolle ambiance. Vriendelijke bediening en ontvangst. Het eten was prima van temperatuur en de hoeveelheid zeer ruim! Goede prijs / kwaliteit verhouding. Zeker een aanbeveling waard.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.