Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Boomstraat 37, Dordrecht51.819523904.67049770Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een sfeervol restaurant waar u de lekkerste steak van Dordrecht eet! Hier kunt u de hele dag terecht voor lunch en diner, maar ook om te genieten van een goed glas wijn natuurlijk. Kies een plaatsje aan de bar, aan het raam – waar u uitzicht heeft over het drierivierenpunt – of zak lekker onderuit in de loungebank.

keuken:

Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Steaks & Chardonnay bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Steaks & Chardonnay7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Rony
5 november 2016
TOP locatie .
Perfecte ontvangst voor ons eerste bezoek in Dordrecht. Tafel met prachtig zicht ..... hebben wel een "upgrade" gekregen naar restaurant Blanc ! Eten, service en prijs/kwaliteit waren wat wij ervan verwacht hadden. Hebben adres reeds aan onze vrienden doorgegeven...


3.3
Gemiddelde
Van beek.
30 oktober 2016
John
Het was anders dan wij verwacht hadden. Het was goed maar te duur . De bediening was ronduit slecht . Kortom het viel ons tegen . Dat is jammer op deze mooie lokatie. We gaan het nog een keer proberen,want iedereen verdient een tweede kans.


6.7
Gemiddelde
Frederik
3 oktober 2016
Had makkelijk hoger kunnen scoren
Eten was goed. Jongedame en jongeman uit de bediening ook. Alleen doordat we acht uur kwamen voelden we de haast om het niet te laat te maken. En dat was jammer. Prijzen zijn stevig. Kwaliteit is goed.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.