Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Boomstraat 37, Dordrecht51.819523904.67049770Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een sfeervol restaurant waar u de lekkerste steak van Dordrecht eet! Hier kunt u de hele dag terecht voor lunch en diner, maar ook om te genieten van een goed glas wijn natuurlijk. Kies een plaatsje aan de bar, aan het raam – waar u uitzicht heeft over het drierivierenpunt – of zak lekker onderuit in de loungebank.

keuken:

Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Steaks & Chardonnay bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Steaks & Chardonnay7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Bart
19 maart 2017
Kan beter
Na een eerdere prima ervaring viel het bezoek ditmaal wat tegen. Brood vooraf duurde erg lang en zoals ik verwachtte kwam het voorgerecht daardoor toen het brood nog niet op was. Additioneel bestelde groenten kwamen toen het hoofdgerecht bijna op was. Zeer luidruchtige buren; lijkt mij een taak van de bediening om te verzoeken het volume wat te matigen. Zeer vriendelijke bediening, maar in deze stijl en bij deze prijzen mag het beter.


9.3
Gemiddelde
Wim
8 maart 2017
Uitstekend restaurant
Supergoede producten en prima bereid allemaal. Het is wel wat prijzig, maar het is het ook wel waard. De sfeer is prima en de service uitstekend voor zover ik het heb ervaren.


9.3
Gemiddelde
Ady
18 december 2016
Steak eten in Dordrecht
Het was een perfecte avond. De steak was heerlijk evenals de rest. Een kleine opmerking: de tijd tussen het serveren van het broodje en het eten was erg kort, daardoor kon het broodje niet helemaal opgegeten worden want anders werd het eten koud. Dit is echter geen reden om niet vaker te komen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.