Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Boomstraat 37, Dordrecht51.819523904.67049770Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een sfeervol restaurant waar u de lekkerste steak van Dordrecht eet! Hier kunt u de hele dag terecht voor lunch en diner, maar ook om te genieten van een goed glas wijn natuurlijk. Kies een plaatsje aan de bar, aan het raam – waar u uitzicht heeft over het drierivierenpunt – of zak lekker onderuit in de loungebank.

keuken:

Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Steaks & Chardonnay bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Steaks & Chardonnay7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Ady
18 december 2016
Steak eten in Dordrecht
Het was een perfecte avond. De steak was heerlijk evenals de rest. Een kleine opmerking: de tijd tussen het serveren van het broodje en het eten was erg kort, daardoor kon het broodje niet helemaal opgegeten worden want anders werd het eten koud. Dit is echter geen reden om niet vaker te komen.


7.3
Gemiddelde
Jessica
15 december 2016
Gezellige sfeer
Heel gezellig restaurant op een prachtige locatie! Jammer dat je (in de winter) vanuit het restaurant tegen de terrasmeubels in plaats van het water aan zit te kijken. Broodje carpaccio echt heel summier belegd met ongeveer 2 plakjes vlees, dessert was wel geweldig!


9.0
Gemiddelde
Rony
5 november 2016
TOP locatie .
Perfecte ontvangst voor ons eerste bezoek in Dordrecht. Tafel met prachtig zicht ..... hebben wel een "upgrade" gekregen naar restaurant Blanc ! Eten, service en prijs/kwaliteit waren wat wij ervan verwacht hadden. Hebben adres reeds aan onze vrienden doorgegeven...


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.