Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Boomstraat 37, Dordrecht51.819523904.67049770Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een sfeervol restaurant waar u de lekkerste steak van Dordrecht eet! Hier kunt u de hele dag terecht voor lunch en diner, maar ook om te genieten van een goed glas wijn natuurlijk. Kies een plaatsje aan de bar, aan het raam – waar u uitzicht heeft over het drierivierenpunt – of zak lekker onderuit in de loungebank.

keuken:

Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Steaks & Chardonnay bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Steaks & Chardonnay7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.6
Gemiddelde
Marielle
5 september 2017
Heerlijk terras, normale kaart, slechte service
Voor het eerst in Dordrecht; getriggerd door de naam van het restaurant én de kaart (die niet doorsnee is) én de mogelijkheid aan het water te zitten, deden ons besluiten hier naar toe te gaan. Plek aan het water in de zon was onbetaalbaar, het eten is gewoon lekker en past bij de prijs/kwaliteitsverhouding. De bediening daarentegen was ronduit slecht. We hebben een half uur moeten wahten op ons drankje, de ober heeft niet door dat gasten aan een lege tafel zitten, komt niet in actie en is erg passief. Je moet overal om vragen. Het eten dat we flink wat later hadden besteld (want dat duurde ook even) kwam uiteindelijk eerder dan onze drankjes. Afrekenen daarentegen gaat ineens wel heel snel.... daar hoef je niet op te wachten. Een tip voor het management: het is bij uitstek een heerlijke plek die met goede bediening waardoor drankjes op tijd aankomen én blijven komen zeker geld in de lade zullen brengen. Mits je de juiste mensen aanstelt en daar aan het werk laat gaan. Dit was tenenkrommend..... en droeg derhalve niet bij aan de sfeer. Jammer want het heeft veel potentie !


7.6
Gemiddelde
Marcel
17 augustus 2017
Lekker eten, prima locatie, matige bediening
Erg leuke locatie, zeker als je buiten kunt eten. Heerlijke tonijn vooraf. De diverse steaks waren lekker, alleen vonden sommige van ons de medium steak iets te ver doorbakken. De frieten waren ook heel goed. De bediening liet wat steken vallen. O.a. geen bestek als het voorgerecht al op tafel staat en niet weten welke witte wijn op het blad de Chardonnay is. Al met al wel een fijne avond gehad.


7.6
Gemiddelde
Edwin
14 augustus 2017
Prima plek
Heerlijk gegeten buiten op het terras.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.