Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e Van der Helststraat 42, Amsterdam52.356536004.89256410EetcaféEuropeesInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Amsterdamse Pijp hebben wij door de jaren heen zien worden tot wat het nu is. Bevlogen, brutaal, creatief en een tikje ondeugend. Ook de komende decennia zullen we deel van deze buurt uit blijven maken, omdat je er nou eenmaal aan verknocht raakt zoals bijna elke Amsterdammer.

Tussen het Heinekenplein en Gerard Douplein heeft Venster 33 zijn eigen stekkie gevonden. De Pijp geeft ons de inspiratie die wij mee nemen naar deze fantastische plek. Oplettende gasten zullen iets opsteken van onze verborgen Amsterdamse verrassingen die je zomaar ergens in ons restaurant tegen kunt komen.


Zo verwijst onze naam ‘Venster 33’ naar de Canon van Amsterdam. In deze Canon wordt Amsterdam in 51 vensters onderverdeeld. Het ontstaan van de buurt ‘de Pijp’ valt onder Venster nummer 33.Voel je welkom! Wij vinden het leuk als je jouw inspiratie met ons deelt. Aan de bar, op het terras, op facebook of twitter. Want met jou samen zijn we Venster 33.

Keukens:

Eetcafé, Europees, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant Venster 33 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant Venster 338.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Niki
22 mei 2017
perfecte avond
gerechten waren van zeer fijne kwaliteit, service ook uitstekend en zeer klantvriendelijk, voor een rustig etentje misschien iets minder geschikt, voor al de rest zeer fijne aanrader.


9.0
Gemiddelde
Rogier
21 mei 2017
Promotieborrel
In overleg met 40 man een borrel georganiseerd! Perfecte locatie, goede service en heerlijke cocktails. Serieus een aanrader. A perfect location to have drinks with a couple of friends. Good service, friendly staff and very nice gin-tonics!


9.3
Gemiddelde
Leon
29 april 2017
Julia is een toppertje tussen toppertjes
Gisteravond ons maandelijks vriendendiner gehad bij Venster 33. En het was uitstekend! fantastisch eten (mn de bbq Brisket, die mag nooit meer van de kaart!) en heerlijke drankjes. Natuurlijk is het lawaaierig, maar dat schept ook een ongedwongen sfeer. Een keer te hard lachen oid, geen probleem, je valt toch niet op. Nog heerlijk rondje shotjes gehad van de zaak ter ere van een verjaardag: PRIMA!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.