Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e Van der Helststraat 42, Amsterdam52.356536004.89256410EetcaféEuropeesInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Amsterdamse Pijp hebben wij door de jaren heen zien worden tot wat het nu is. Bevlogen, brutaal, creatief en een tikje ondeugend. Ook de komende decennia zullen we deel van deze buurt uit blijven maken, omdat je er nou eenmaal aan verknocht raakt zoals bijna elke Amsterdammer.

Tussen het Heinekenplein en Gerard Douplein heeft Venster 33 zijn eigen stekkie gevonden. De Pijp geeft ons de inspiratie die wij mee nemen naar deze fantastische plek. Oplettende gasten zullen iets opsteken van onze verborgen Amsterdamse verrassingen die je zomaar ergens in ons restaurant tegen kunt komen.


Zo verwijst onze naam ‘Venster 33’ naar de Canon van Amsterdam. In deze Canon wordt Amsterdam in 51 vensters onderverdeeld. Het ontstaan van de buurt ‘de Pijp’ valt onder Venster nummer 33.Voel je welkom! Wij vinden het leuk als je jouw inspiratie met ons deelt. Aan de bar, op het terras, op facebook of twitter. Want met jou samen zijn we Venster 33.

Keukens:

Eetcafé, Europees, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant Venster 33 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant Venster 338.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Birgit
15 april 2017
Heerlijk eten!
Dit eenvoudig maar gezellig ingerichte restaurant overtrof onze verwachtingen, alle 4 een verschillend menu maar wat was dit goed zeg! Heel verfijnd eten en prima bediening, Wij vonden de muziek een beetje aan de harde kant maar als je wat meer van de bar af gaar zitten heb je daar geen last meer van. Echt een aanrader en de buurt/straat is heel er leuk en centraal.


9.3
Gemiddelde
Len
13 april 2017
Top panna cotta
Gisteravond een heerlijke avond doorgebracht in Venster 33. Van alles geproefd met als uitblinkers tussen al het lekkers de kip van het driegangenmenu en de panna cotta. Net voor het naar huis gaan, namen we nog een cocktail. Geen straf om daarmee nog een extra half uurtje in dit gezellige restaurant te genieten.


8.6
Gemiddelde
Hilma
3 april 2017
Eigentijds
Wat een sfeer in Venster33! Vlot, eigentijds, ongedwongen en levendig. Lekkere gerechten, jonge bediening die zich de benen uit het lijf loopt. Een schot in de roos bij een bezoek aan Amsterdam.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.