Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e Van der Helststraat 42, Amsterdam52.356536004.89256410EetcaféEuropeesInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Amsterdamse Pijp hebben wij door de jaren heen zien worden tot wat het nu is. Bevlogen, brutaal, creatief en een tikje ondeugend. Ook de komende decennia zullen we deel van deze buurt uit blijven maken, omdat je er nou eenmaal aan verknocht raakt zoals bijna elke Amsterdammer.

Tussen het Heinekenplein en Gerard Douplein heeft Venster 33 zijn eigen stekkie gevonden. De Pijp geeft ons de inspiratie die wij mee nemen naar deze fantastische plek. Oplettende gasten zullen iets opsteken van onze verborgen Amsterdamse verrassingen die je zomaar ergens in ons restaurant tegen kunt komen.


Zo verwijst onze naam ‘Venster 33’ naar de Canon van Amsterdam. In deze Canon wordt Amsterdam in 51 vensters onderverdeeld. Het ontstaan van de buurt ‘de Pijp’ valt onder Venster nummer 33.Voel je welkom! Wij vinden het leuk als je jouw inspiratie met ons deelt. Aan de bar, op het terras, op facebook of twitter. Want met jou samen zijn we Venster 33.

Keukens:

Eetcafé, Europees, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant Venster 33 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant Venster 338.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Marieke
23 maart 2017
Lekker gegeten
Het eten was echt lekker, maar de service van sommige meisjes een beetje ondermaats. Desalniettemin een leuke avond gehad. Ik kom terug om de andere gerechten van de kaart te proberen!


7.3
Gemiddelde
Jessica
11 maart 2017
Gezellige tent op vrijdag. Heb wel geduld met bediening en het...
Menukaart is prima. Prijs is niet al te hoog, dus verwacht ook geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker eten voor een prima prijs. Goede sfeer en gezellig druk op de vrijdag. Helaas is de tent groot en hierdoor lawaaierig. Als je gaat eten, lastig elkaar te verstaan.


8.3
Gemiddelde
S.
28 februari 2017
Lekker gegeten en pas terug gevonden
een ietwat studentikoos restaurant, waar je dichter op elkaar zit, maar toch niet je buren goed hoort. Iedereen kletst er lekker op los en er hangt een fijne sfeer. Het eten is ook lekker. En de bediening eerlijk, want ik was mijn ov pas verloren in het restaurant, en deze kreeg ik een dag later toch weer terug. Eerlijke vinders en goed gegeten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.