Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e Van der Helststraat 42, Amsterdam52.356536004.89256410EetcaféEuropeesInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Amsterdamse Pijp hebben wij door de jaren heen zien worden tot wat het nu is. Bevlogen, brutaal, creatief en een tikje ondeugend. Ook de komende decennia zullen we deel van deze buurt uit blijven maken, omdat je er nou eenmaal aan verknocht raakt zoals bijna elke Amsterdammer.

Tussen het Heinekenplein en Gerard Douplein heeft Venster 33 zijn eigen stekkie gevonden. De Pijp geeft ons de inspiratie die wij mee nemen naar deze fantastische plek. Oplettende gasten zullen iets opsteken van onze verborgen Amsterdamse verrassingen die je zomaar ergens in ons restaurant tegen kunt komen.


Zo verwijst onze naam ‘Venster 33’ naar de Canon van Amsterdam. In deze Canon wordt Amsterdam in 51 vensters onderverdeeld. Het ontstaan van de buurt ‘de Pijp’ valt onder Venster nummer 33.Voel je welkom! Wij vinden het leuk als je jouw inspiratie met ons deelt. Aan de bar, op het terras, op facebook of twitter. Want met jou samen zijn we Venster 33.

Keukens:

Eetcafé, Europees, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-Restaurant Venster 33 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-Restaurant Venster 337.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Steffi
28 november 2016
Slecht eten, leuke sfeer
De reservering via couverts was niet doorgekomen, waardoor er op de gereserveerde tijd geen tafel vrij was. We hebben drankje aan de bar gedaan, wat goed beviel en werden na een half ur alsnog aan tafel geplaatst, dus geen probleem. Helaas beviel het eten slecht. We hadden allerlei kleine gerechten besteld waaronder de zwarte tagliolini met coquilles. De pasta/spaghetti slierten waren volledig aan elkaar geplakt, waardoor ieder hap een brok pasta was. De coquilles waren in kleine stukken uit een gevallen (door heftige roeren in de pan?!?). Maar wat het ergst was is dat in 2 van de 3 borden een haar in het eten zat. Erg vies.


10.0
Gemiddelde
JvL
5 november 2016
Helemaal top
Super lekker gegeten en top service!!


8.3
Gemiddelde
Geert
26 oktober 2016
Je voelt je weer gast :-)
Gister met n maatje gegeten. Wat een verademing om in Amsterdam weer eens een restaurant te vinden waar zonder te vragen een karaf kraanwater op je tafel wordt gezet. Waar de bediening vlot attent en kundig is en het eten prima is :-). Kom hier zeker terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.