Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkdijk 1a, Hooge Zwaluwe51.685226504.74876280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Onze kaart is streek- en seizoen georiƫnteerd. Dat betekent dat wij elk seizoen voor u een speciale kaart opstellen waarin we gebruik maken van wat de natuur en onze streek ons op dat moment biedt.

Ons concept is eenvoudig, maar heerlijk. Onze koks halen het beste uit elk seizoen en uit de streek en u krijgt daarvan al het lekkers op tafel. U eet en deelt samen met uw tafelgasten. Dat betekent dat wij elk seizoen voor u een speciale kaart opstellen waarin we gebruik maken van wat de natuur en onze streek ons op dat moment biedt. Kiest u om het volledige menu (voorgerechtjes, hoofdgerechten en nagerechten) te gebruiken betaalt u slechts 29,50 per persoon. Laat u informeren door onze gastvrouwen en -heren aan tafel en laat u verrassen door onze koks!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Onze Kerk bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Onze Kerk9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Bertine
24 april 2017
Fantastisch verjaardagsfeest
Vierden verjaardagsfeest van 90-jarige tante vanaf 15.00 tot 20.30 afgelopen zondag. Waren met 28 personen en hadden gereseveerde tafels bij elkaar waardoor het heel intiem bleef. Service was perfect, zeer vriendelijke gastvrouw Anne die ons voorzag van drankjes en hapjes. De locatie is schitterend en de akoestiek uitermate goed... Het menu was zorgvuldig samengesteld,heel lekker en ook bijzonder smaakvol opgediend. Kortom...een pluim voor jullie allen. Wij komen zeker terug. Dank jullie wel


9.3
Gemiddelde
Marijke
24 april 2017
Wat een aanwinst
Wat een aanwinst voor de regio. En, eigenlijk, wat een verbetering ten opzichte van toen jullie net open waren. Toen waren de hoofdgerechten ook kleine hapjes, en schraapten we de schaaltjes helemaal leeg en vroegen we ook nog vis bij. Nu werden de hoofdgerechten in grotere porties gebracht en was het ruim voldoende. Zelfs friet hebben we niet bij gevraagd. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!! En dat de gastvrouw ons ook herkende na al die mensen die er al geweest waren en zijn, terwijl wij er eigenlijk pas voor de 2e keer gingen eten. Chapoo!!


10.0
Gemiddelde
Yvet
24 april 2017
Lekker eten in een mooie omgeving
Alles perfect, het is fijn om zon goed restaurant dichtbij te hebben. Seizoensgebonden en vers.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.