Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkdijk 1a, Hooge Zwaluwe51.685226504.74876280

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Onze kaart is streek- en seizoen georiënteerd. Dat betekent dat wij elk seizoen voor u een speciale kaart opstellen waarin we gebruik maken van wat de natuur en onze streek ons op dat moment biedt.

Ons concept is eenvoudig, maar heerlijk. Onze koks halen het beste uit elk seizoen en uit de streek en u krijgt daarvan al het lekkers op tafel. U eet en deelt samen met uw tafelgasten. Dat betekent dat wij elk seizoen voor u een speciale kaart opstellen waarin we gebruik maken van wat de natuur en onze streek ons op dat moment biedt. Kiest u om het volledige menu (voorgerechtjes, hoofdgerechten en nagerechten) te gebruiken betaalt u slechts 29,50 per persoon. Laat u informeren door onze gastvrouwen en -heren aan tafel en laat u verrassen door onze koks!

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Onze Kerk bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Onze Kerk9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Mara
26 juni 2017
Heer-lijk
We gingen met ins drieën eten in de Kerk. Het was een hele belevenis! We waren al op de hoogte van het concept en lieten ons verrassen. De bediening was uit de kunst. Ze vertelde ons telkens wat we op ons bordje kregen. Wat een verrassende gerechten! Het één nog lekkerder dan het andere. Er werd niet gehaast, we knden tussen de gangen door op,ons gemak praten. Het was, om in kerkse termen te blijven, goddelijk, een dikke 10 is wel verdiend.


10.0
Gemiddelde
Helma
25 juni 2017
Kwalitatief zeer goed en sfeervol restaurant.
Leuk ontvangst door jonge zeer attente bediening. Leuk verrassend concept en lekker en erg goed eten in een sfeervolle ruimte. Echt TOP!


8.3
Gemiddelde
Marion
25 juni 2017
Etentje
Wij hebben met 13 personen gegeten bij jullie!! Wij waren hierover zeer tevreden! Het was een sfeervolle gelegenheid. Het eten was heerlijk en volop genoeg! ( misschien wel teveel). Wij komen zeker nog een keer terug! Wij hadden wel een minpuntje de akoestiek was niet zo goed, mijn man heeft een gehoorprobleem en kon alles slecht verstaan! Vriendelijke Groet


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.