Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Voorstraat 18-20, Voorschoten52.124350304.44552840SpaansMediterraanTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Al onze gerechten worden zo geserveerd, dat zij met uw tafelgenoten gedeeld kunnen worden, 'shared dining'.

U kunt natuurlijk ook een gerecht voor uzelf bestellen. Onze menukaart is zo opgebouwd dat wij u adviseren om eerst een of meerdere gerechten uit de categorie "primeros" dan een of meerdere gerechten uit "segundos" en vervolgens uit "terceros" te bestellen....

Keukens:

Spaans, Mediterraan, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant - B&B La Casita bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant - B&B La Casita8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.0
Gemiddelde
Smits
1 oktober 2017
Eten tussen het speelgoed
Met een HEMA bon wezen eten bij LA Casita. Bij binnenkomst vonden wij de tafeltjes, zeker voor 2 personen dicht op elkaar staan. Wij kregen tafeltje helemaal achter in de zaak, met aan weerskanten dozen met speelgoed voor eventuele kinderen. Toevallig was het deze avond druk met veel gasten met kinderen. Aangezien er wel speelgoed staat, maar geen ruimte is om te spelen, werd ons tafeltje aan weerskanten ingebouwd met spelende kinderen (lees treinbaan om en onder mijn stoel heen) en veel heen en weer geloop. Ook de serveerster moest hink-stap springen om ons eten te serveren of onze bestelling op te nemen, hetgeen ze ook benoemde..maar verder ook geen actie ondernam om ons bijvoorbeeld een andere tafel aan te bieden die er inmiddels wel waren. Qua eten was het allemaal in orde, niet bijzonder maar ook niet slecht. Wel zijn de porties, als je ze als tapas op de kaart zet, behoorlijk groot te noemen....als je uitgaat van tapas en lekker variëren...dan zijn de porties echt te groot. Voor ons eens maar niet nog een keer.


7.6
Gemiddelde
Gerda
26 september 2017
zaterdagavond bij La Casita
We hebben met een groep van 8 op zaterdagavond het "share"menu gegeten. We hadden een tafel buiten gevraagd en zaten op ronde bank dicht bij de straat. Die was niet echt confortabel , stond bovendien zo scheef dat er regelmatig bestek op de grond viel. Het was erg druk en we hebben soms lang op het eten moeten wachten,wat wel bij het dessert gecompenseerd is met een extra kopje koffie.


8.0
Gemiddelde
Mylène
26 september 2017
Top tapas
Voor de 2e keer hier gegeten, alweer een succes. Goede kwaliteit, leuk opgediend, mooie porties


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.