Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Vollenhovenstraat 15c, Westelijk Handelsterrein, pakhuis 32, Rotterdam51.909945704.47769500Ethiopisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ervaar bij restaurant Gojo in Rotterdam de unieke Ethiopisch smaakbeleving waar je letterlijk je vingers bij kunt aflikken.

Gojo is een traditioneel Ethiopisch restaurant, gelegen in een van de historische panden van het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam.

keuken:

Ethiopisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Gojo bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Gojo8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Petra
8 december 2016
Weer eens wat anders
Heeeeerlijk gegeten. Een grote zachte pannenkoek. Met daarop allerlei smaakjes. Eten. Groente, vlees, pittig of mild . De saus trekt in de pannenkoek na een tijdje zodat het een echte smaak sensatie wordt. Als afsluiter echte kwaliteits Ethiopische koffie. Service uitstekend en er werd veel toegelicht omdat we veel vragen hadden. Mooie authentieke spulletjes en sfeer.


6.3
Gemiddelde
Amrith
27 november 2016
het was leuk
Ik vond de service matig. Het eten en de kwaliteit hiervan heel goed. Ik had wel een betere service verwacht. Traag en nogal onprofessioneel. Desondanks het eten was heel lekker


8.7
Gemiddelde
Wilhelmina
29 augustus 2016
niet alledaags
Werden hartelijk welkom geheten. Goede uitleg van een HELE andere manier van eten. Met je handen eten. Eerst een reinigingsritueel voor handen wassen. Je was NIET VERPLICHT met je handen te eten, je kon ook bestek krijgen. Wel goed in de gaten houden of je scherp wilt eten of niet. Vindt het jammer dat de eigenaars ZELF de Jumbo korting moeten ophoesten. Ook moeten ze betalen voor de service van reserveren door couverts. Eigenares mopperde hier niet over maar vertelde gewoon hoe het zat op onze vragen. Zaten verschillende Ethiopiers te eten dus dat is mijns inziens een goed teken. Een aanrader. Niet goedkoop maar was wel de moeite en geld waard.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.