Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oude Kerklaan 15, Hoogland52.191627105.38359140FransInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Bij Bart vind je in een sfeervolle, monumentale boerderij in het dorp Hoogland. Bart en zijn jonge, enthousiaste team staan hier klaar om jou een geweldige avond te bezorgen. Of je nou komt met je gezin met kleine kinderen, met je voetbalteam of om zaken te bespreken; Bij Bart zit je goed.

Keukens:

Frans, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Bij Bart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Bij Bart8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
kees
24 juli 2017
kees
Het was de laatste avond voor hun vakantie, (23-07) hierdoor kon het zijn dat bepaalde gerechte niet meer voorradig waren of beperkt. Dit werd bij binnenkomst al meteen gemeld, ik vond dit een slechte binnenkomer. Ik vond de bediening erg lang duren, het duurde zeker 15 minuten voordat wij ons eerste drankje hadden, ons eerste drankje hadden wij al 20 min leeg voordat er gevraagd werd of we er nog 1 wilde. .De capatio was erg lekker, de sate ook , maar bestond maar uit 1 spiesje, met kroepoek waarvan de vissmaak overheersde. De patat die je als extra bijgerecht moest bestellen, om verspilling te voorkomen, vond ik voor 2 personen aan de magere kant. Het concept om op deze manier te voorkomen dat je voedsel verspilt vind ik ERG goed. Al met al, zal ik niet gouw meer voor een tweede keer hier uit eten gaan. Bart doe er wat aan.


8.6
Gemiddelde
Alie
23 juli 2017
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening. EĆ©n klein minpuntje: aangesproken worden door het bedienend personeel (dat de leeftijd heeft van onze kleinkinderen) met "jullie" vinden wij minder gepast.


8.3
Gemiddelde
Wouter
20 juli 2017
Het was weer smullen
Het was weer heerlijk! Ongedwongen sfeer, heerlijk eten in ruim voldoende porties en zichtbaar en hoorbaar met plezier bereidt. Tot de volgende keer!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.