Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ferdinand Bolstraat 17, Amsterdam52.356342404.89060410GrillVis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Cafe de Pijp - Het gezelligste cafe van Amsterdam!

Keukens:

Grill, Vis

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar & Grill Crazy Kreeft bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar & Grill Crazy Kreeft8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Dick Toet
26 maart 2017
Lekker en sfeervol
Uitstekende sfeer, heerlijk eten, waaronder een voortreffelijke steak. Bediening adequaat en vriendelijk. Parkeren is en blijft een probleem. Dus of ov of de fiets.


8.3
Gemiddelde
Herman
8 maart 2017
Knus
Voor 2e keer hier gegeten: lekkere steak met groentenmengsel (heb ik liever dan patat) met een heerlijke Lagunitas IPA erbij. Voucherkorting die vorige keer vergeten was werd netjes van rekekening afgetrokken.


7.6
Gemiddelde
H van M
27 februari 2017
Super gezellige zaak!
2 keer gegeten. 1e keer leuk ontvangen met welkomstbordje op tafel met onze naam. Helaas bij 2 van de 4 personen was het gerecht van de keuze niet meer voorradig. Dat was niet van tevoren gemeld of van de kaart gehaald. Jammer dus 2e keus besteld. Gisteren voor 2e keer met 4 personen gegeten. Dit keer geen welkomstbordje. Geeft niet. Wat heel vervelend was nu van 3 van de 4 personen de gerechten niet meer aanwezig! Ook niet van tevoren gemelf. Dit kan echt niet! Wel aardig opgelost met gratis drankje maar toch..... Het weerhoudt me wel om nog een derde keer te komen of aan te bevelen bij vrienden. Heel jammer omdat het zo'n gezellige zaak is en (mits voorradig) er heerlijke gerechten op de kaart staan. Zonde....!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.