Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Schipborgerweg 8, Zeegse53.069401006.65016210

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de meeste restaurants werken de koks achter de schermen, maar in Paviljoen Duinoord werken ze juist vóór de schermen.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Fletcher Hotel-Restaurant Zeegser Duinen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Fletcher Hotel-Restaurant Zeegser Duinen8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Josella
3 april 2017
Lekker gegeten tijdens het live cooking diner
Afgelopen zaterdag hebben wij deel genomen aan het live cooking diner. De keuze is niet heel groot, de kwaliteit echter goed! Dat hebben wij dan ook niet als hinderlijk ervaren. Wat me wel is opgevallen dat de prijzen van het diner op de website niet te vinden zijn. We vinden de prijs voor een live cooking diner aan de hoge kant, mede omdat de drankjes er niet bij inbegrepen zijn. Dat zou mijn inziens wel wat transparanter mogen.


8.7
Gemiddelde
Els
22 januari 2016
Smullen!
We mochten zelf een tafeltje zoeken en gingen bij de grote haard zitten. Heerlijk warm. De bediening was vlot en aardig. Het buffet was gevarieerd. Veel keus en erg lekker allemaal. Een frietje of gebakken aardappeltje erbij zou fijn geweest zijn, maar de aardappelkroketjes en aardappelplakjes uit de oven waren ook smakelijk. We misten een karafje kraanwater op tafel. Naast mijn glas (prima Merlot-) wijn had ik dat wel op prijs gesteld. Het dessertbuffet was zeer uitgebreid, met kaasjes, ijs en vele zoete gerechten. Al met al een heel goed live cooking buffet!Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.