Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lange Houtstraat 9, Den Haag52.081031704.31576390GrillInternationaalBurgers

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Waan je in Amerikaanse sferen bij Hudson in Den Haag!
Overdag worden de tafels gedekt en gaan de burgers op de grill voor lunch en diner. Op donderdag, vrijdag en zaterdag schuift Hudson om middernacht de tafels aan de kant zodat er als altijd gedanst kan worden in Danzig by Night.

Keukens:

Grill, Internationaal, Burgers

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kerst:

Kerstavond: diner
2e Kerstdag: diner

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hudson Danzig bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hudson Danzig8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Kees
4 december 2016
Wederom heel erg gezellig
Voor de derde keer in de Hudson gegeten, het was weer super! Bediening super vriendelijk en attent, eten heel erg lekker voor een mooi prijsje. Ik kom snel weer terug, echt een aanrader!


8.0
Gemiddelde
...
3 december 2016
Lekker
Eten was lekker niets om aan te merken


5.3
Gemiddelde
Marcel
20 november 2016
Wat een teleurstelling...
Gisteren bij Hudson gegeten. Aanvankelijk een sfeervol Amerikaans/Texas style restaurant dat niet druk bezet was om 19.15 zaterdagavond. Alarmbel nr 1 Na het zitten werden we snel geholpen en bestelden een aantal cocktails. Bijna geen alcohol terug kunnen proeven... dat het gemixt is betekent niet dat we geen smaakpapillen hebben dus die whisky had ik graag terug willen proeven in de cocktail. (Te) zuinig met de fles... alarmbel nr 2 Na 30m ons voorgerecht gekregen - simpele gerechten maar we goed bereid en warm... je weet al waar het naartoe gaat... Jammer genoeg kregen we het hoofdgerecht pas na 1 uur en 20m in een restaurant dat 25% vol zat. Op (ijs)koude borden... en het eten was nog eens koud... We hebben het maar opgegeten omdat we nu inmiddels wel erg honger hadden - was in een goede bui dus niet teruggestuurd naar de keuken en hadden ook gen zin om nog langer te doen over het eten. Kortom, NIET voor herhaling vatbaar! Ik vraag me echt af of wij nou zo'n rotavond hadden van de keuken of dat het altijd zo eraan toegaat. Bediening was attend maar bij aangeven waarom het eten nou zo laat werd geserveerd werd medegedeeld dat alles bestellingen in een kwamen. Pfffff - ik kon er gelukkig om lachen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.