Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lange Houtstraat 9, Den Haag52.081031704.31576390GrillInternationaalBurgers

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Waan je in Amerikaanse sferen bij Hudson in Den Haag!
Overdag worden de tafels gedekt en gaan de burgers op de grill voor lunch en diner. Op donderdag, vrijdag en zaterdag schuift Hudson om middernacht de tafels aan de kant zodat er als altijd gedanst kan worden in Danzig by Night.

Keukens:

Grill, Internationaal, Burgers

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hudson Danzig bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hudson Danzig8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
L en L
17 april 2017
super
Lekker eten. Goed verzorgd en niet duur Gezellig en leuke muziek.


8.3
Gemiddelde
Montse
12 april 2017
Super lekker eten!
Vorige week vrijdag zijn we hier lekker een hapje wezen eten. Vier jaar geleden zijn we per ongeluk belandt bij Hudson staatskwartier en sindsdien waren we al van plan om nog een keer terug te komen naar Den Haag. Al onze hooggespannen verwachtingen zijn overtroffen. De burgers van de Hudson behoren echt tot de beste die we ooit gehad hebben en de nacho's waren ook erg lekker. Het personeel was ook erg vriendelijk en het was geen probleem dat we te vroeg waren voor onze reservering. Het enige minpuntje was dat we ondanks een vrij leeg restaurant (we waren behoorlijk vroeg) we toch twee keer naast een grote en vrij luidruchtige tafel zaten, maar dat maakte het eten niet minder lekker natuurlijk. Echt een aanrader!


7.0
Gemiddelde
KB
9 april 2017
Jammer!
Zo jammer! Hudson heeft alle elementen om vrolijk van te worden, lekkere burgers, glutenvrij mogelijk (!), prima locatie, mooie kaart. Helaas is het altijd weer een verrassing hoe je bediend zal worden. De ene keer perfect, de andere keer 1 groot drama. Sta je verschrikkelijk lang te wachten om Ć¼berhaupt een beetje aandacht te krijgen. Ook in de keuken blijkt het er vervolgens redelijk chaotisch aan toe te gaan. Deze keer hadden we een luttele portie patat gekregen voor 6 personen (volgens de serveerster is er over de grootte nagedacht) en een extra portie bijvragen, staat meteen genoteerd op je rekening. Dat noem ik 'de kantjes ervan aflopen' en dus oh, zo jammer! Wil je dan dat je gasten met honger het pand verlaten? Ik begrijp dat je de porties klein houdt om verspilling tegen te gaan, maar het moet wel voldoende zijn!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.