Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 184, Markthal, Rotterdam51.920463804.48772820Grieks

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kalos irtathe! Wij heten u van harte welkom bij Elliniko, een nieuwe restaurantformule in hartje Rotterdam, gevestigd in de fameuze Markthal. Elliniko betekent niets anders dan Grieks. Wij nemen u tijdens een bezoek aan ons restaurant graag mee naar het moderne en eigentijdse Griekenland, waarbij de invloeden van de authentieke Griekse keuken duidelijk merkbaar

keuken:

Grieks

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Elliniko bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Elliniko8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Nikos
7 december 2016
Excellent Greek food/ affordable prices
Excellent food with affordable prices. I would recommend it to anyone!


7.3
Gemiddelde
DK
28 november 2016
Lekker gegeten
Mooie plateau's, goede porties, alleen lastig dat beneden en boven verschillende kaarten en menu's worden gehanteerd..


8.3
Gemiddelde
Robin
27 november 2016
Lekker eten voor een mooie prijs
Onze eerste keer bij Elliniko. Bij binnenkomst werden we gastvrij ontvangen. Het was die avond volle bak, dus ons tafeltje was nog niet vrij. We konden daarom plaatsnemen aan een hoge tafel bij de ingang om alvast de menukaart te bekijken. Het personeel kwam ons heel attent vragen of we al wilden bestellen. Maar er stond zoveel lekkers op het menu, dat we niet direct konden kiezen en het personeel het een paar keer (heel geduldig) moest komen vragen. Toen we aan ons tafeltje zaten kwamen de voorgerecht al snel door. Mijn inktvisringen waren erg lekker, alleen een beetje vet. Daarna kwam de souvlaki met gyros. Het was zo veel en lekker dat we de salade en friet bijna niet aan hebben geraakt! Een toetje hebben we daarom ook niet meer genomen. Toen de rekening kwam, viel die erg mee, dus het was een geslaagde avond! We komen hier zeker terug als we weer zin hebben in Grieks.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Piet Pelle, Nijkerk
7 januari 2016

Op 6 januari hebben we boven in het restaurant gegeten. Het eten was heerlijk, met name de tatziki. Helaas waren de borden niet voorverwarmd, zodat het eten snel afkoelde. Tussendoor werd ons niet gevraagd of alles naar wens was en ook niet of we nog meer wilden drinken. Gemiste kans! Het restaurant is mooi ingericht en had een goed uitzicht naar beide kanten.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.