Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Markt 184, Markthal, Rotterdam51.920463804.48772820Grieks

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kalos irtathe! Wij heten u van harte welkom bij Elliniko, een nieuwe restaurantformule in hartje Rotterdam, gevestigd in de fameuze Markthal. Elliniko betekent niets anders dan Grieks. Wij nemen u tijdens een bezoek aan ons restaurant graag mee naar het moderne en eigentijdse Griekenland, waarbij de invloeden van de authentieke Griekse keuken duidelijk merkbaar

keuken:

Grieks

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Elliniko bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Elliniko8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Rosanne
6 augustus 2017
Prima
Het eten was goed en lekker, ook was het heel snel klaar en is het zeker betaalbaar. Nadeeltje was wel dat er stond dat het geserveerd werd met friet en salade. Voor onze groep van zes hield dat in dat we twee bakjes friet kregen en per persoon een heel klein beetje salade, vond ik een beetje teleurstellend. Daarnaast was het personeel heel zakelijk; niet onvriendelijk, maar er kon geen lachje vanaf. Voelde me daardoor het niet heel welkom. Al met al een prima ervaring, zeker voor deze prijs, maar twijfel of ik ooit nog terug ga komen.


9.0
Gemiddelde
Maren
21 juli 2017
Huwelijksetentje
Geweldig restaurant. Wij aten hier met 20 personen voor o s huwelijk. We hadden weinig tijd en een eisenlijstje maar dit was geen probleem. Heerlijk eten op een super locatie voor heel weinig geld. Absolute aanrader!


9.0
Gemiddelde
Remco
18 juli 2017
Heerlijk grieks eten en ontspannen sfeer
Op een top locatie lekker Grieks eten. Goede en vriendelijke bediening en een ontspannen sfeer!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Piet Pelle, Nijkerk
7 januari 2016

Op 6 januari hebben we boven in het restaurant gegeten. Het eten was heerlijk, met name de tatziki. Helaas waren de borden niet voorverwarmd, zodat het eten snel afkoelde. Tussendoor werd ons niet gevraagd of alles naar wens was en ook niet of we nog meer wilden drinken. Gemiste kans! Het restaurant is mooi ingericht en had een goed uitzicht naar beide kanten.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.