Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dorpsstraat 88, Vlieland53.296006605.06879510Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Frans

Geopend sinds:

november 2014

GaultMillau

13 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Badhotel Bruin - Restaurant Bravoure bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Badhotel Bruin - Restaurant Bravoure8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Plony
14 september 2017
Bijzonder lekker gegeten
Afgelopen dinsdagavond aten wij bijzonder lekker én gezond. De gerechten waren verrassend qua smaak en aanzicht. De vriendelijke bediening maakte de avond compleet. Bedankt, mensen van Bravoure!


8.0
Gemiddelde
Bert
10 september 2017
Weekendje Vlieland
Na 10 jaar weer eens terug op Vlieland en gegeten in hetzelfde restaurant als toen. Destijds trouwden we daar en hadden een restaurant besproken voor ons en onze gasten (kinderen met aanhang) en werden 1dag vantevoren gebeld dat ons gezelschap niet welkom was want ze hadden een groter gezelschap kunnen boeken. Onze plaats was weggegeven aan een ander! Bravoure heeft ons toen erg goed uit de brand geholpen: niet alleen was het eten uitstekend maar ook de bediening en gehele service! We hadden op onze trouwdag een onvergetelijke afsluiting in Bravoure. Dit weekend waren we even terug en hebben met zijn tweeën herinneringen opgehaald, ook weer bij Bravoure! Heerlijk gegeten, lekkere wijnen en fijne sfeer. Klein mini minpuntje: wat kleine porties,


8.6
Gemiddelde
Dirk en marjan
26 augustus 2017
Surprise etentje
Wij hebben een compleet diner aangeboden gekregen voor onze 50e verjaardagen van broer en zus en andere sponsoren van mijn man. Kan niet anders zeggen dan dat we overheerlijk gegeten hebben. Eerst kwamen ze vragen wat we echt niet zo lekker vonden en of er allergieën waren. Even wachten op het gezellige terras en wachten tot we aan tafel werden geroepen . Wat hebben we genoten. Echt voor herhaling vatbaar. En de bediening krijgt een dikke 10. Wij zij dus meer dan zeer tevreden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.