Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Spoorstraat 1, Soest52.183770705.29954430

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Probeer nu de heerlijke borrelhapjes óf de wekelijks wisselende 'perronschotel' bij het DLC Café in Soest!

Prijzen:

3g-menu: € 29,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over DLC Café8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Menno en Marcel
16 juli 2017
Matig gegeten en gedronken in zeer sfeervolle omgeving
In het voormalig NS-stationsgebouwtje - prachtig geportretteerd in de zeventiger jaren van de vorige eeuw in een stripboek van Henk Kuipers (de strip Franka) - zit nu een sfeervol eetcafé. Jonge mensen bieden een eenvoudige maar aardige kaart en dagmenu. Het aanbod is niet heel pretentieus en dat is goed, want hoge pretenties roepen hoge verwachtingen op. En dan moet je erg goed kunnen koken. Dat lukt niet echt bij DLC. Maar ook gerekend met de bescheidener pretenties word je er niet echt gelukkig. Op de dag dat wij er aten dag boden ze gevulde kip als standaardhoofdgerecht, maar bij navraag bleken ze gewoon plofkip te serveren: Vlees dat in acht weken van 50 gram naar 2500 gram groeit en daarna geïnjecteerd wordt met water om de pluimvee-industrie meer te laten verdienen. Het is werkelijk onbegrijpelijk dat er nog steeds eetgelegenheden bestaan die dit durven serveren. Wij bedankten uiteraard voor deze twijfelachtige eer. We bestelden een riviergarnalensalade. Die bleek wel goed vers, maar had een dressing waarin gewoon kristalsuiker was gegooid! Die kraakte tussen onze tanden. Dan wil je de fijne smaak van die garnaaltjes proeven en moet je (weer) suiker eten. Dat is niet alleen ronduit onsmakelijk, het is zich conformeren aan de lelijkste tradities die Nederland culinair tot zo'n verdrietig land maken. Suiker zit echt overal in. Waarom is de mayonaise zoveel minder lekker in ons land dan bijvoorbeeld in België? Omdat we ons onderwerpen aan de voedingsindustrie. Wat je wilt van een eetgelegenheid - hoe bescheiden ook - is betere ideeën. Helaas ontdek je die niet bij DLC. Zo jammer, want de bediening is alleraardigst en de plek zo bijzonder. Ook de wijn was zeer matig. Een plat smakende sauvignon blanc en een Verdejo met een gemene scherpe toon in de afdronk; later wilde het met de rode wijn ook niet lukken. Heeft de inkoper alleen op de prijs gelet of ook echt geproefd? In de dure top vind je in Nederland steeds betere plekken om te eten. Maar het niveau van het gemiddelde is nog steeds ergens diep onderaan een lange steile weg die nog naar de goede smaak te gaan is. DLC bevestigt dit beeld weer eens.


9.0
Gemiddelde
Ro
15 juli 2017
Heerlijk en gezellig gegeten!
Op vrijdagavond heerlijk gegeten! Leuk concept! Je eet wat de pot schaft maar dat is dan ook zéér de moeite waard! Voorgerecht was erg lekker en ook het hoofdgerecht was verrukkelijk! Jonge maar zeer vriendelijke en leuke bediening! Kortom een echte aanrader!


9.6
Gemiddelde
laura
9 juli 2017
prachtig gestylde plek! leuke meiden! goed eten!
Mooie plek! Eten heerlijk vers en vele lunch variaties mogelijk. De ontvangst door twee zeer vriendelijke, kundige meiden was top! Ik kwam eerder op de lokatie om alvast onze lunch te bestellen om zo bij aankomst direct te kunnen eten. Alles was prima op tijd en stond klaar zodra we aanschoven. Enige voor mij kleine minpuntje: ik vond het eten wat flauw, had wat kruidiger en/of zoutiger gemogen maar smaken verschillen. Verder prima. Dikke 9!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.