Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle52.487200306.11307860

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Handschoen is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid.

De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen. Aan de voorzijde van het restaurant ligt een zonnig terras waar u uitkijkt over een prachtige tuin. Kortom een ideale locatie om in alle rust te kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of zomaar een hapje tussendoor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Handschoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Handschoen8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Anna
19 januari 2017
Heerlijk gegeten!
We hebben hier heerlijk gegeten. De trolleys met voor- en nagerechten zijn heel lekker en ziet er mooi uit. Mooie menukaart, genoeg te kiezen. Sfeervol restaurant met veel ruimte rondom te tafeltjes.


9.3
Gemiddelde
Frans
15 januari 2017
Jaarlijks familiediner
We hebben met 8 personen een gezellige culinaire belevenis gehad, voor ons was het opkamertje gereserveerd, toen we aankwamen was de tafel sfeervol gedekt. We begonnen met een borrel uurtje voorzien van nootjes en brood. Daarna werden heerlijke gerechten geserveerd, we hadden gekozen voor het trolley buffet, zeer aan te raden! Na de koffie gingen we voldaan huiswaarts. Ik denk dat we ons volgende diner hier weer zullen houden.


10.0
Gemiddelde
Bea
28 december 2016
2e kerstdag
We kwamen een half uur te vroeg, was geen enkel probleem. Het was heel gezellig de mensen die er werkten waren zorgzaam en erg opgewekt! Alles was keurig verzorgd. We waren met ons vieren waarvan er iemand koolhydraatarm eet en ikzelf heb een maagoperatie gehad en kan daardoor heel weinig eten maar daar werd prima rekening mee gehouden! (ook met de afrekening) We hebben heerlijk gegeten en de ambiance was prima!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.