Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle52.487200306.11307860

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Handschoen is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid.

De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen. Aan de voorzijde van het restaurant ligt een zonnig terras waar u uitkijkt over een prachtige tuin. Kortom een ideale locatie om in alle rust te kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of zomaar een hapje tussendoor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Handschoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Handschoen8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Miep
24 september 2016
Een tegenvaller helaas
Een keer eerder buiten gegeten. Dat was in elk geval sfeervol. Binnen is de sfeer kil dankzij de veel te grote ruimte. Ik verwachtte elk moment het bruidspaar binnen te zien komen. De voorgerechten op de trolley waren ijskoud, de olijven te zoet, de groenten bij het hoofdgerecht gekookt meer niet. Ook de dressing was erg zoet. Geen toetje dus, we hadden immers bij al het andere al genoeg zoetigheid gehad. Bediening erg aardig. Dat wel.


10.0
Gemiddelde
Jolanda
13 september 2016
55 jarige huwelijksfeest
GEWELDIG! Er word super mee gedacht over invulling van het feest. Communicatie gaat snel, netjes en correct. Locatie is sfeervol, schoon en opgeruimd. Personeel is netjes, beleeft, en stelt zich bescheiden op. Het eten was echt heerlijk! genoeg van alles, mooi gepresenteerd! echt waar voor je geld. EĆ©n klein min puntje...de frisdrank glaasjes waren nogal klein, meer sapglaasjes. Voor de rest....vol lof! Heb nu al zin in een volgend feestje bij de Handschoen!


8.3
Gemiddelde
Marijke
11 september 2016
enE
Erg gezellig gegeten,goede bediening.En door het mooie weer heerlijk buiten gegeten. Wij komen zeker weer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland