Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle52.487200306.11307860

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Handschoen is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid.

De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen. Aan de voorzijde van het restaurant ligt een zonnig terras waar u uitkijkt over een prachtige tuin. Kortom een ideale locatie om in alle rust te kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of zomaar een hapje tussendoor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Handschoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Handschoen8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Thea
19 april 2017
Aan alle medewerkers:
Tweede Paasdag een heerlijke en goed verzorgde Paasbrunch genoten. Is zeker voor herhaling vatbaar!


8.3
Gemiddelde
Hilde
14 april 2017
Super avond
Heerlijk gegeten en een super bediening 👍🏻


10.0
Gemiddelde
Marga
3 april 2017
Ontspannen in de Handschoen
Zaterdag 25 maart 2017 heeft mijn 84 jarige moeder Cato haar verjaardag gevierd in de opkamer van "de Hanschoen". Een maand eerder hadden we de viering moeten afblazen een uur voordat het begon omdat zij plots ziek werd. Roelof van dit restaurant zocht meteen naar oplossingen toen ik hem dit vertelde. Er was meeleven met mijn Ma i.p.v. een koude zakelijke omgang. Twee dagen voor het feest belde Roelof (betrokken) om het feest nog even door te spreken. Na het gesprek kreeg ik nog meer zin in het feest. Zaterdag stond alles netjes klaar en kregen we bij aankomst van Niek, die buiten bij het hek iets aan het doen was, een welkome begeleiding die alleen een prinses krijgt naar de opkamer van het restaurant.. Alles wat we hadden afgesproken verliep goed in een dienstverlenende sfeer. Ik was zelf de uitzondering van de vegetarier onder ons vergeten, maar Roelof niet. De mosterdsoep zonder spekjes stond ook op tafel. We zaten zo gezellig dat ik mij realiseerde dat een nagerecht voor onze groep van 17 ook nog leuk zou zijn. Geen probleem voor de vriendelijke Jennifer die had meteen een idee (ijs met heerlijke slagroom op een mooi bord bediend) waar ik "warm" van werd. Roelof, Niek en Jennifer bedankt voor zoveel spontane vriendelijkheid. De Handschoen is voor mij een ontspannen top restaurant in mooie boerderij sfeer met vriendelijke, opgewekte dienstverlenende mensen, iets wat ik zeer waardeer bij het bestellen en krijgen van mijn cappuccino of eten (ik ga er ook regelmatig met mijn Ma alleen naar toe). Zeker een aanrader.............!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.