Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle52.487200306.11307860

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Handschoen is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid.

De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen. Aan de voorzijde van het restaurant ligt een zonnig terras waar u uitkijkt over een prachtige tuin. Kortom een ideale locatie om in alle rust te kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of zomaar een hapje tussendoor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Handschoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Handschoen8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Harry
26 juni 2017
Brussendag
Heerlijke dag samen met broers en zus gehad. Ter afsluiting het etentje bij de Handschoen. Het eten was lekker en voldoende (iedereen had z'n bordje leeg). De keuze vanaf een trolley was leuk en lekker en bracht de familie in beweging. Bediening was goed en vriendelijk.


10.0
Gemiddelde
Ilse
15 juni 2017
Familielunch
Bijzonder gezellige familiebijeenkomst bij de Handschoen in Zwolle gehad. Er was een ruime plaats op het terras gereserveerd,en voor het geval dat het weer slecht was ook een zaaltje; de bediening was perfect en de verhouding prijs/kwaliteit was uitstekend! De lunch smaakte iedereen uitstekend! We hebben daar uitgebreid met elkaar kunnen praten in een heerlijke zonnige sfeer!


10.0
Gemiddelde
fam. Krist
11 juni 2017
60 jarig huwelijksfeest
Het was fantastisch, bediening, eten en drinken uitstekend!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.