Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle52.487200306.11307860

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Handschoen is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid.

De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen. Aan de voorzijde van het restaurant ligt een zonnig terras waar u uitkijkt over een prachtige tuin. Kortom een ideale locatie om in alle rust te kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of zomaar een hapje tussendoor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Handschoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Handschoen8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Kim
16 juli 2017
Prima gegeten!
We hebben lekker gegeten. Het trolleydiner is een erg leuk idee, want je kunt je zelf 3 kleine voor- en nagerechten kiezen en er zit voor iedereen wat bij. Goede service.


9.3
Gemiddelde
Rob
8 juli 2017
Smakelijk eten!
De Handschoen, een fraai gelegen restaurant met een uitstekende keuken en keurige, vriendelijke bediening en een heerlijk terras. Het is een genot om hier een keuze te mogen maken tussen de voor- en nagerechten op de trolleys en de hoofdgerechten op de kaart. Alleen in de wintermaanden is de verlichting binnen niet op alle plekken even goed.


9.3
Gemiddelde
Astrid
7 juli 2017
heerlijk gegeten in een fijne entourage en met goede service
We hebben heerlijk gegeten bij De Handschoen op een prima locatie, namelijk heerlijk op het terras. De service was goed en de gerechten mooi opgemaakt, zeker voldoende en ook nog eens heerlijk. We hebben genoten!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.