Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Deventerweg 103, Zwolle52.487200306.11307860

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Handschoen is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid.

De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen. Aan de voorzijde van het restaurant ligt een zonnig terras waar u uitkijkt over een prachtige tuin. Kortom een ideale locatie om in alle rust te kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of zomaar een hapje tussendoor.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Handschoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Handschoen8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Anja en Ria
30 september 2017
Gezellige lunch
Gezellige accommodatie en vriendelijk personeel


9.0
Gemiddelde
Wim
28 september 2017
Heerlijk gegeten
Op woensdagavond met 8 collega's heerlijk gegeten. Bediening was vriendelijk en professioneel. Alleen het tempo van het gehele diner moet echt omhoog.


8.6
Gemiddelde
Aletta
25 september 2017
Ontspannen genieten
We hebben een High Tea gedaan. Het was goed verzorgd, de thee werd eindeloos aangevuld en er was meer dan genoeg te eten/snoepen. Ons gezelschap nam (en kreeg) ruim de tijd om te genieten van de middag. Ook is het ontzettend fijn dat je de ruimte hebt bij De Handschoen, het dichtstbijzijnde tafeltje is ver genoeg weg om je vrij te voelen. Bedankt!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.