Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groenendaal 26, Woerden52.086207604.88291030GrillMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de proefwinkel. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van ons Stadshotel Woerden op de bovenverdieping.

Keukens:

Grill, Mediterraan

Geopend sinds:

oktober 2014

Aangesloten bij

Klik hier indien u eigenaar of manager van Van Rossum - Bar, restaurant en proefwinkel bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van Rossum - Bar, restaurant en proefwinkel8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Peter
19 augustus 2017
Van Rossum
Gezellig restaurant met prima eten. Kaart met hoofdgerechten zou iets meer keuze kunnen bieden.


9.0
Gemiddelde
Linda
16 augustus 2017
20 jaar vriendinnen-etentje
Ons 20 jarig vriendinnenjubileum gevierd half augustus! Daar hoort een etentje bij. En wat voor één.. :-D We waten met zn 5'en en kregen een ronde tafel aangewezen, dat was pluspunt nummer 1. Mirjam was onze serveerster die avond, wat een topper! 2 vegetariërs en 1 zwanger van de onze meiden. Geen probleem, genoeg keus! Vooraf een goed gevulde plank met allerlei lekkers, voor ieder wat wils. Hoofdgerechten vanaf € 16,-, dus ook voor de wat kleinere portemonnee. Na hadden we een soort proeverij. Ontzettend lekker! Vooral dat pindarots-smulsel... Wauw! Sfeer is top, mooie aankleding en de keuken is he-le-maal open wat heel gaaf is. Zeker het bezoeken waard!


8.6
Gemiddelde
jolande van den Akker
16 augustus 2017
mevrouw
het eten bij van Rossum was geweldig lekker. personeel was zeer vriendelijk. zeker komen wij nog eens terug.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Anoniem, Lutjebroek
27 februari 2016

We hebben net gegeten met 4 personen het was erg druk zodat we mekaar gewoon niet hoorden de bediening was slecht communicatie was slecht daar en tegen hebben we heerlijk gegeten alleen 1 portie groenten voor 4 personen is niet veel en zak patat ook 1 is niet veel meteen nieuwe besteld en duurde heel lang omdat het zo druk was 100 gasten en 6 bediendes dit is een serieuze slechte zaak het begon al bij de entree. Van Rossum bij jullie komen wij nooit meer


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.