Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groenendaal 26, Woerden52.086207604.88291030GrillMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de proefwinkel. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van ons Stadshotel Woerden op de bovenverdieping.

Keukens:

Grill, Mediterraan

Geopend sinds:

oktober 2014

Aangesloten bij

Klik hier indien u eigenaar of manager van Van Rossum - Bar, restaurant en proefwinkel bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van Rossum - Bar, restaurant en proefwinkel8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Ron
8 december 2016
Ontbijt
Ontbijten bij van Rossum is zeer aangenaam. Uitgebreide keuze in het aanbod aan brood(jes), beleg en dranken. Niet het standaard kopje koffie maar ook een latte behoord tot de mogelijkheden en hier betaal je niet méér voor. Een standaard eitje bakken of een omelet? Vraag het de kok. De sfeer en bediening zijn prima. De verbouwing van het oude Arsenaal is met veel smaak gedaan waarbij authentieke details behouden zijn gebleven. Je voelt je er al snel 'thuis'. We komen hier graag, zowel in de zomer als in de winter. Dus wat ons betreft: tot een volgende keer!


9.0
Gemiddelde
Steven
7 december 2016
Top
Erg mooie locatie. Erg goed eten


8.3
Gemiddelde
M
7 december 2016
Heerlijk gegeten!
De sfeer, inrichting, bediening en natuurlijk het eten blijft fantastisch. Kom hier al jaren. Een minpuntje niet zoveel keus meer voor de kinderen. De sate v varkenshaas, hamburger zijn van de kaart afgehaald. Alleen tot 17.00 uur zijn deze gerechten te bestellen.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Anoniem, Lutjebroek
27 februari 2016

We hebben net gegeten met 4 personen het was erg druk zodat we mekaar gewoon niet hoorden de bediening was slecht communicatie was slecht daar en tegen hebben we heerlijk gegeten alleen 1 portie groenten voor 4 personen is niet veel en zak patat ook 1 is niet veel meteen nieuwe besteld en duurde heel lang omdat het zo druk was 100 gasten en 6 bediendes dit is een serieuze slechte zaak het begon al bij de entree. Van Rossum bij jullie komen wij nooit meer


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.