Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groenendaal 26, Woerden52.086207604.88291030GrillMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de proefwinkel. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van ons Stadshotel Woerden op de bovenverdieping.

Keukens:

Grill, Mediterraan

Geopend sinds:

oktober 2014

Aangesloten bij

Klik hier indien u eigenaar of manager van Van Rossum - Bar, restaurant en proefwinkel bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Van Rossum - Bar, restaurant en proefwinkel8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Lara
16 januari 2017
Heerlijk gegeten
In een sfeervolle ambiance hebben wij genoten van smaakvolle gerechten. Puur en eerlijk. Zeker de moeite waard om daar te eten.


8.0
Gemiddelde
Karel
15 januari 2017
familiereunie
Dit jaar besloten we onze jaarlijkse famileireunie te houden in Van Rossum. Wij kozen voor een lunch. De kwaliteit van de producten was goed, de keuze van de sandwiches enigzins beperkt. We konden kiezen uit drie soorten toppings te weten sandwich met kaas, met zalm of met rosbief. Niet heel origineel maar de kwaliteit was goed en dat is ook belangrijk. De soep was erg lekker, een pompoensoep met verse groenten en ui erin pittig en zeer smakelijk. Ook het chocoladetaartje wat niet bij de lunch was inbegrepen was erg lekker. Van Rossum is geen uitblinker als het gaat om het eten, ik vind het nogal gewoontjes. De bediening waren echter zeer vrolijk en deden hard hun best. Hoewel de jonge bediendes soms wat aansporing nodig hadden om bijvoorbeeld regelmatig te vragen of iemand nog wat wilde drinken deden ze al met al goed hun best. De sfeer van het mooie oude gebouw in het centrum van Woerden en de redelijk smaakvolle autenthieke inrichting maken dat Van Rossum een aanrader is. Kom niet voor uitzonderlijk eten, maar wel voor een goede sfeer, prettige bediening en een heel mooi en prima ingericht klassiek historisch gebouw in het centrum. Wij zullen nog eens terug komen om dit nogmaals te beleven.


8.0
Gemiddelde
Mieke
11 januari 2017
1ste keer stadshotel
Was allemaal lekker leuke gerechten voor herhaling om hier heen te gaan


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Anoniem, Lutjebroek
27 februari 2016

We hebben net gegeten met 4 personen het was erg druk zodat we mekaar gewoon niet hoorden de bediening was slecht communicatie was slecht daar en tegen hebben we heerlijk gegeten alleen 1 portie groenten voor 4 personen is niet veel en zak patat ook 1 is niet veel meteen nieuwe besteld en duurde heel lang omdat het zo druk was 100 gasten en 6 bediendes dit is een serieuze slechte zaak het begon al bij de entree. Van Rossum bij jullie komen wij nooit meer


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.