Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jan van Galenstraat 8, De Marktkantine, Amsterdam52.376063504.86706170AmerikaansBarbecue

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Graceland BAR-B-Q is dé plek voor authentiek Amerikaans eten, drinken en muziek in een ‘roadhouse honky-tonk’ atmosfeer. Graceland BAR-B-Q serveert traditioneel Amerikaans ‘low & slow’ barbecuegerechten met huisgemaakte sauzen en pickles, klassieke side dishes, salades en desserts.

Keukens:

Amerikaans, Barbecue

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Graceland Bar-B-Q bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Graceland Bar-B-Q7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.6
Gemiddelde
Patrick
25 mei 2017
Teleurstellend
De aankleding past gied bij het thema maar is niet hoogstaand. Het personeel was drukker met elkaar aan het praten dan aandacht aan de klanten aan het geven. Ondanks dat het erg rustig was, vergaten ze onze menu keuze en moesten we nogmaals om een drankje vragen. Het eten was ronduit slecht. De ribs kwamen niet goed van het bot af en het vlees was niet mals. De friet was slap.


6.0
Gemiddelde
Selma
17 mei 2017
Big group
Really delicious food, but the service was not great. Especially compared to the American standard of service it was not sufficient. The order system with the phones did not work well, it made them very inflexible. there were not enough glasses. Things just seemed complicated whereas the restaurant was not full. Again the food was nice but I hope the rest gets better too.


7.0
Gemiddelde
Marloes
12 mei 2017
Service kan beter
Burger besteld- het leek alsof ik deeg aan het eten was doordat het broodje niet doorgebakken was. Service was moeilijk aan het doen om buiten te mogen eten ivm mogelijke regen (uiteindelijk heeft het die avond niet geregend). We kregen onze bierglazen half leeg. Service kan echt beter, want het eten is opzich helemaal niet slecht.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.