Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 51, Zeeland51.697220905.67398780Bourgondisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De voormalige pastorie, het monumentaal, herenhuisachtig gebouw in het hartje van Zeeland heeft in 2014 haar nieuwe bestemming als horecagelegenheid gevonden.

Gastheer en gastvrouw Herman en Willemien zijn al tientalle jaren aktief in het vak en halen alles uit de kast om elk bezoek aan De Pastorie meer dan de moeite waard te maken.

In deze historische omgeving wordt u Bourgondisch ontvangen. Van uitmuntende koffies tot heerlijke à-la-carte menu’s; aan alles wordt een typisch Brabants en eigen karakter meegegeven.

keuken:

Bourgondisch

Geopend sinds:

juli 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van De Pastorie | Bed & Breakfast, Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Pastorie | Bed & Breakfast, Restaurant8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Casper
14 februari 2017
Helemaal top
Alles van zeer goede kwaliteit.


7.0
Gemiddelde
Ron
5 november 2016
Lekker maar rustig
De Pastorie is een prachtige locatie om te dineren en te lunchen. Wij zijn hier nu voor de 3de keer in 2 jaar tijd gaan dineren. Wat ons direct opviel was dat wij, om 19.00 uur, de enige gasten waren. Dat is nooit gezellig, ook al houd je van rust. Na een borreltje aan de bar te hebben gedronken kwamen en nog 3 gasten aan, en daar bleef het dan ook bij. Was het de vrijdagavond? Geen idee. Het eten was prima. Niet uitzonderlijk maar wel lekker. De wijn viel wat tegen. Ik houd van een stevige rode wijn, daar naar gevraagd, maar die viel wat tegen. Ook de chardonnay van mijn vrouw was wat gezoet. Koffie met een klein likeurtje na en na dik 2 uur weer richting huis. Een aanrader maar het moet wel drukker zijn.


7.7
Gemiddelde
Henny
15 oktober 2016
Gezellig, knus....heerlijk gelunched
Gezellog, knus .......heerlijk gelunched. Prachtig pand


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.