Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Pancratiusplein 54, Heerlen50.886877605.97984710GrillSpaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kom en geniet van onze dagverse producten bereid in de Josper Grill. Deze uit Spanje afkomstige houtskool gestookte oven, is een ware hype in de huidige culinaire wereld. De open keuken brengt een nieuwe ervaring met zich mee. U bent getuige van de bereiding van uw eigen stukje vlees, vis & groente waarbij de aroma’s u tegemoet komen.

Ook het interieur draagt bij aan de huiselijke gezelligheid . Bij Smaak &Vermaak gaan we terug naar de basis. Eerlijk eten, lekker glas wijn en de juiste ambiance zorgen ervoor dat u een geslaagde avond heeft.

In het weekend gaan we daarna ook nog even door. De avond beperkt zich op vrijdag en zaterdag niet alleen tot een heerlijk diner. Aansluitend zijn wij geopend tot in de late uurtjes met live entertainment. Dit kan variëren van onze eigen huis DJ , zanger(es) tot instrumentvaardige muzikanten.

Keukens:

Grill, Spaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ha-zus Smaak & Vemaak bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ha-zus Smaak & Vemaak9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Sjef
9 december 2016
Smaak en Vermaak maakt haar naam volledig waar
Wij hebben deze week kennis gemaakt met dit, voor ons nieuwe restaurant en dat is zeer goed bevallen. Leuke, niet opdringerige maar wel attente bediening, goed verzorgde dranken en een voortreffelijk menu met een mooie keuzemogelijkheid en dat ook nog voor een betaalbare prijs. We hebben door de prima verzorging en dit gerechten zelfs de geplande koopavond vergeten en zullen dat op een later moment moeten doen. Blijf zo en dan komen wij terug om ook andere gerechten te proeven. Tot Ziens


9.3
Gemiddelde
Nicolle
8 december 2016
aanrader
Smaak & Vermaak is een aanrader, duidelijke uitleg , goede kwaliteit en vriendelijk en bekwaam personeel.


8.3
Gemiddelde
Angelique
6 december 2016
Heerlijk gegeten bij Smaak en Vermaak
Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten bij Smaak en Vermaak! Prijs Kwaliteit van het menu was top! Complimenten voor de beide koks! Ook de bediening was heel vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier zeker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.