Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Pancratiusplein 54, Heerlen50.886877605.97984710GrillSpaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kom en geniet van onze dagverse producten bereid in de Josper Grill. Deze uit Spanje afkomstige houtskool gestookte oven, is een ware hype in de huidige culinaire wereld. De open keuken brengt een nieuwe ervaring met zich mee. U bent getuige van de bereiding van uw eigen stukje vlees, vis & groente waarbij de aroma’s u tegemoet komen.

Ook het interieur draagt bij aan de huiselijke gezelligheid . Bij Smaak &Vermaak gaan we terug naar de basis. Eerlijk eten, lekker glas wijn en de juiste ambiance zorgen ervoor dat u een geslaagde avond heeft.

In het weekend gaan we daarna ook nog even door. De avond beperkt zich op vrijdag en zaterdag niet alleen tot een heerlijk diner. Aansluitend zijn wij geopend tot in de late uurtjes met live entertainment. Dit kan variëren van onze eigen huis DJ , zanger(es) tot instrumentvaardige muzikanten.

Keukens:

Grill, Spaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ha-zus Smaak & Vemaak bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ha-zus Smaak & Vemaak9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Rein
1 oktober 2017
Avondje Smaak & Vermaak
Mooie menukaart en fijne gerechten. Sashimi was top. Australische steak aan te bevelen. Jammer dat kaasplank ontbreekt aan de kaart. Zeker aan te bevelen richting naseizoen en alternatief voor zoete desserts. Aandachtspunt voor temperatuur van de witte wijn is gewenst. 2 flessen, 2 verschillende temperaturen. Top en attentvol personeel.


8.6
Gemiddelde
Michelle
28 september 2017
Uitgebreid getafeld
We hadden een rondje Josper, 6 gangen dus lekker uitgebreid getafeld n gekletst met zijn vieren. Bediening was weer heel vriendelijk, maar een paar keer wat vergeten. Op zich was dat geen probleem: het was druk en wij kletsten wel. Porties net wat aan de kleine kant (vooral voor de mannen) maar alles heerlijk bereid! Gezellige avond gehad!


9.3
Gemiddelde
Brigit en Marcel
26 september 2017
Eens proberen!
Van onze dochter de tip gekregen en dus proberen. Heel goed bevallen. Goede menukaart met gelukkig niet teveel keuzes. Een tip: de carpaccio mag iets dunner gesneden. Maar al met al zeker voor herhaling vatbaar. Compliment!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.