Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Moriaanseweg Oost 64, Hellevoetsluis51.838445504.13470970Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij pannenkoekenhuis Koek & Pan zijn wel 50 verschillende soorten pannenkoeken te proeven, zoals oma die vroeger maakte!

keuken:

Pannenkoeken

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Pannenkoekhuis De Koek&pan bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Pannenkoekhuis De Koek&pan8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Irene
25 mei 2017
Lekker gegetennist!
Goede service en kwaliteit. Enige tegenvaller was dat bij de pannenkoeken met banaan de banaan niet word meegebakken maar er zo in plakjes op word gelegd. Erg jammer!!


10.0
Gemiddelde
Sjaak
15 mei 2017
Wat een leuke ontdekking
Gisteren (moederdag) met mijn vrouw wezen eten bij Koek&Pan in Hellevoetsluis, Was daar nog nooit geweest, maar ga er zeker nog wel eens naar toe. We hebben daar soep, een heerlijke pannenkoek en een banaan/ijs gegeten. Was allemaal erg lekker. Super vriendelijke bediening ook en een verrassend vriendelijk prijsje voor dit alles, waarbij mijn vrouw haar pannenkoek ook nog gratis kreeg omdat het moederdag was.


8.0
Gemiddelde
Netty
12 mei 2017
Heerlijk gelunched
Tussen de cursus door een niet al te lange lunchpauze. Voor 6 personen vooraf een tafel gereserveerd en eten besteld. Wij konden direct aanschuiven en nog geen 5 minuten hoeven te wachten. De lunch was zeer smakelijk en goed verzorgd. Wij komen zeer zeker terug. Bedankt voor de goede service!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.