Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gantelplein 9, Wateringen52.024398314.27653634Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heerlijk genieten van een stukje Italië? Dan ben je bij restaurant Verona aan het juiste adres. Drink, eet en geniet van het prachtige Italië!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2010
Klik hier indien u eigenaar of manager van Italiaans Restaurant Verona bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Italiaans Restaurant Verona7.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Beatrix
26 februari 2017
Wij hebben heelijk gegeten
Het eten was erg lekker. Mijn partner had vis en ik vlees. Dat was perfect gemaakt. Wij zaten vlakbij de wc en uit dat halletje bij de wc kwam er ong elk kwartier wel een soort riool lucht uit. Dat was minder. De bediening was ook in orde.


8.0
Gemiddelde
Monique
23 februari 2017
Lekker eten
Woensdag 22 februari met mijn man bij Verona gegeten, Dat was niet de eerste keer, maar wel weer genieten. Net als de keren daarvoor. Wij kozen voor het drie gangen verrassingsmenu. De chef leeft zich uit in de keuken en schotelt een fantastisch voor- hoofd- en nagerecht voor. Het tempo waarin de gerechten worden geserveerd bepaal je zelf. Echt heel relaxed. Mogelijkheid om bij het drie gangenmenu een wijn arrangement te bestellen is aanwezig, maar hoeft niet. Er is veel kennis over de wijn op de kaart. Er wordt met passie uitleg gegeven over zowel de gerechten als de wijnen. De sfeer is heel gastvrij en Mediterraan. Wij komen zeker weer terug.


8.0
Gemiddelde
Jeena
19 februari 2017
Lekker gegeten
Eten was heerlijk.. maar duurder ietsjes lang


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.