Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gantelplein 9, Wateringen52.024398314.27653634Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heerlijk genieten van een stukje Italië? Dan ben je bij restaurant Verona aan het juiste adres. Drink, eet en geniet van het prachtige Italië!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2010
Klik hier indien u eigenaar of manager van Italiaans Restaurant Verona bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Italiaans Restaurant Verona7.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Nico
8 september 2016
beoordeling
Heerlijk gegeten; jammer dat er verder niemand was; als compensatie kregen we 'n heerlijke tiramisu aangeboden!


9.3
Gemiddelde
Wayne
23 juni 2016
Onwijs goed gegeten
Na dagje Walibi lekker uit eten geweest bij Verona en ga er zeker eerders nog eens eten.!!! Super service, heerlijk eten en zeker betaalbaar!!!


6.0
Gemiddelde
Hans en familie
16 februari 2016
Wat kan er allemaal fout gaan
Geboekt via Couverts. Restaurant was zich niet bewust van de reservering. Gelukkig kwam er na even wachten toch een tafel vrij. Bedienend personeel was chaotisch en beheerste de situatie niet helemaal. Lang met een vieze tafel gezeten en ook de opname van de drankjes liet even op zich wachten. Schaaltje met leuke valentijn snoepjes van de vorige bezoekers verdween en kwam niet meer terug. Drankjes werden gebracht en de bestelde rose bleek wit te zijn. Even omruilen, Ok. Bestelling werd opgenomen en moest wel drie keer opgeschreven worden. Even later berichtje uit de keuken dat de bestelling toch niet goed was. Nog maar een keer dus. Na enig wachten kwam het eten. Bestelde calzone pizza was een gewone pizza geworden (Nou ja, eten deze wel op) en de ene bestelde spagetti zonder kaas waren er 2 zonder kaas geworden (nou ja, laat maar zitten) Het eten zelf was erg goed en smaakte heerlijk. Ze kwamen later wel nog met een calzone om mee naar huis te nemen, dat was dan wel weer aardig. Bij het afrekenen werd wel excuses aangeboden voor het rommelige verloop. Wel werd weer vergeten de dames een valentijnroos mee te geven. Bij navraag alsnog gekregen. Was een etentje met hindernissen waardoor we voorlopig even niet voor Verona zullen kiezen. Jammer, want het eten was prima.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.