Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gantelplein 9, Wateringen52.024398314.27653634Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heerlijk genieten van een stukje Italië? Dan ben je bij restaurant Verona aan het juiste adres. Drink, eet en geniet van het prachtige Italië!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2010
Klik hier indien u eigenaar of manager van Italiaans Restaurant Verona bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Italiaans Restaurant Verona7.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Miriam
1 augustus 2017
Verona is prijs-kwaliteit goed
We hebben goed gegeten maar hadden het leuk gevonden om italiaanse bediening te hebben! Dan kom je nog meer in de sfeer van italie.


3.0
Gemiddelde
Rolf
17 juli 2017
Zomaar bruschetta en pizzabrood maar later wel op de rekening!
na binnenkomst drankjes besteld en nadat we die hadden gekregen kwam de ober met bruschetta en pizzabrood om "alvast wat te snoepen". Erg attent en wel lekker maar we hebben het niet opgegeten want we wilden ook nog een lekker voorgerecht en hopofdgerecht. Het eten was ok, niet geweldig maar lekker en redelijke porties. Uiteindelijk 160 euro afgerekend en naar huis. Thuis de rekening nog eens bekeken en tot mijn verbazing stond er 2 maal bruschetta en pizzabrood op de rekening, € 16,25 voor iets dat we dus niet hadden besteld! Ik heb gereclameerd bij Verona maar niets meer van gehoord!


7.6
Gemiddelde
Edwin
6 juli 2017
Aanrader
Heerlijk gegeten, drie gangen. De ingrediënten waren vers en heel smaakvol. De bediening prima en vriendelijk maar ze kunnen wellicht iets actiever rondlopen m.b.t. opnemen van bestellingen. Kortom; aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.