Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gantelplein 9, Wateringen52.024398314.27653634Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heerlijk genieten van een stukje Italië? Dan ben je bij restaurant Verona aan het juiste adres. Drink, eet en geniet van het prachtige Italië!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2010
Klik hier indien u eigenaar of manager van Italiaans Restaurant Verona bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Italiaans Restaurant Verona7.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
Marion
27 april 2017
Jammer ......
Hoe kan het dat de ene keer de pizza napolitana rijkelijk bedekt is met ansjovis en de andere keer de vis ver te zoeken is op deze pizza bij Verona. Dat was teleurstellend gisteren. In nabijzijn van omringende gasten heb ik dit niet gezegd maar wil het hier graag even kwijt. Daarnaast duurde het een uur voordat het hoofdgerecht werd geserveerd terwijl er maar aan twee tafeltjes gasten zaten. Dan duurt wachten lang met een klein kind erbij. Voorgaande keren was ik enthousiast over Verona maar nu niet meer........ echt jammer......


7.6
Gemiddelde
Anoeniem
5 april 2017
Erg lekker meer niet zo gezellig.
Erg lekker meer niet zo gezellig.


5.3
Gemiddelde
Jan
12 maart 2017
Ja we lezen het in de krant - en zien het als we uit eten gaan...
Bij binnenkomst u kunt daar u jas kwijt met verwijzing naar toilet en kast help je zelf ! Wij bestelde flesje huiswijn -water voor de twee kleinkinderen en pizza,s vooraf Bruschetta en voor ons voor twee personen Zeetong met gamba,s .a :30,00 PP. 1grote zeetong en 4 gamba,s op een visplank voor twee personen bepaald niet handig om schoontemaken na vraag van de Kok of het gesmaakt had, geadviseerd om bij de Cats een visje te eten -.oke dessert als excuus . Maar als nog prijs kwaliteit Zoek op eerste rekening stonden ook het dessert na de correctie nog geen goede smaak er van over . Jassen weer zelf halen uit de doe het zelf kast. Jammer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.