Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Molenslag Noordzijde 1, Monster52.036002104.17117491FransInternationaalLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIER SEIZOENEN GEOPEND

Zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Je kunt er dus ook terecht als het geen strandweer is. Een cappuccino met taart, uitgebreid lunchen of dineren, een drankje met een hapje - je kunt overal voor terecht. Daarnaast kun je bij The Coast een feest vieren of zakelijke meetings houden. Bruiloften, verjaardagen en familiereünies worden nergens leuker dan aan het strand. Wat wil je nog meer?

EEN ZEEWAARDIG INTERIEUR

Je voelt je straks thuis in The Coast. Thuis in een interieur dat eerlijk en authentiek is, net als de zee. Binnen, maar ook buiten op het grote terras. Parkeren is nooit een probleem op strand Molenslag in Monster. En altijd is er die verleiding die je nergens anders vindt: die van de zee. De zee van mogelijkheden van The Coast!

Keukens:

Frans, Internationaal, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

Aan het water, parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Beach House The Coast bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Beach House The Coast8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Lin
25 juni 2017
Prima gegeten, niet lang natafelen
Heerlijk gegeten, leuke bediening. Hou je van lang natafelen, dan moet je wel op tijd beginnen want de zaak sluit vrij vroeg.


8.0
Gemiddelde
E
19 juni 2017
Lekker eten, mooie locatie
Heerlijk gegeten, mooi restaurant. Tafel aan het raam was alleen echt te warm op een zomerse dag. Er was in eerste instantie geen alternatief beschikbaar. (je kunt niet reserveren voor buiten) Uiteindelijk goed opgelost!! Bedankt!


9.0
Gemiddelde
Kees
18 juni 2017
the Coastt
Voor mijn 50ste verjaardag een borrel met barbecue in the Coast - leuk om iedereen te zien en te spreken in een gezellige strandtent. De kinderen konden zich in de tussentijd uitleven op het strand. Leuke en erg attente bediening, lekkere hapjes en een geweldig barbecue-buffet! Veel gasten waren er nog niet geweest maar gaven aan snel terug te willen komen - wij vanzelfsprekend ook!.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.