Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Molenslag Noordzijde 1, Monster52.036002104.17117491FransInternationaalLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIER SEIZOENEN GEOPEND

Zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Je kunt er dus ook terecht als het geen strandweer is. Een cappuccino met taart, uitgebreid lunchen of dineren, een drankje met een hapje - je kunt overal voor terecht. Daarnaast kun je bij The Coast een feest vieren of zakelijke meetings houden. Bruiloften, verjaardagen en familiereünies worden nergens leuker dan aan het strand. Wat wil je nog meer?

EEN ZEEWAARDIG INTERIEUR

Je voelt je straks thuis in The Coast. Thuis in een interieur dat eerlijk en authentiek is, net als de zee. Binnen, maar ook buiten op het grote terras. Parkeren is nooit een probleem op strand Molenslag in Monster. En altijd is er die verleiding die je nergens anders vindt: die van de zee. De zee van mogelijkheden van The Coast!

Keukens:

Frans, Internationaal, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

Aan het water, parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Beach House The Coast bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Beach House The Coast8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Leontine
17 augustus 2017
na een lange dag met regen........
Afgelopen dinsdag na een lange dag van regen, hebben wij met 3 gezinnen een leuke en gezellige avond gehad. Geborreld en gegeten binnen aan een lange tafel en de koffie in het avondje op het terras gedronken. Mooie en leuke plek!


9.0
Gemiddelde
Daan
15 augustus 2017
Uiterst prettige bediening , goed eten
Prima plek voor een goed verzorgd diner aan zee


8.3
Gemiddelde
Toos
13 augustus 2017
Fijn avondje uit
De vlees en vismenu's waren heerlijk Het vegetarische gerecht dreef in dd olie of bouillon en was wat taai de aubergines waren nuet gaar! Een tip breidt de keuze voor vegetariërs uit,want na 2 keer bij jullie uit eten zijn geweest is geen ander gerecht meer voor dd vegetariers De andere eters hebben gesmuld en we hebben genoten can een fijn etentje met heerlijk uitzicht op de zee en orettige beduening


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.