Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Molenslag Noordzijde 1, Monster52.036002104.17117491FransInternationaalLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIER SEIZOENEN GEOPEND

Zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Je kunt er dus ook terecht als het geen strandweer is. Een cappuccino met taart, uitgebreid lunchen of dineren, een drankje met een hapje - je kunt overal voor terecht. Daarnaast kun je bij The Coast een feest vieren of zakelijke meetings houden. Bruiloften, verjaardagen en familiereünies worden nergens leuker dan aan het strand. Wat wil je nog meer?

EEN ZEEWAARDIG INTERIEUR

Je voelt je straks thuis in The Coast. Thuis in een interieur dat eerlijk en authentiek is, net als de zee. Binnen, maar ook buiten op het grote terras. Parkeren is nooit een probleem op strand Molenslag in Monster. En altijd is er die verleiding die je nergens anders vindt: die van de zee. De zee van mogelijkheden van The Coast!

Keukens:

Frans, Internationaal, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

Aan het water, parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Beach House The Coast bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Beach House The Coast8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Lions Club Rhoon
12 januari 2017
Nieuwjaarsreceptie
Goede, representatieve gelegenheid. Het stamppotten buffet was goed, maar iets aan de prijzige kant. Bediening en sfeer waren prima. Al met al een dikke plus.


8.0
Gemiddelde
Pauline
9 januari 2017
Nieuwjaarsontbijt met wandelgroep na wandeling
Prettige ambiance. Goede ontvangst. Vriendelijk personeel. Keurig herinneringsmail met mogelijkheid om laatste wijzigingen (aantal) door te geven. Goed verzorgd ontbijt. Zou 2 kopjes drinken mogen zijn naast de jus d' Orange. Wel jammer dat de plank in het midden niet meer op hoogte was gezet. Dit was vorige keer wel en maakt de ontbijttafel een stuk gezelliger. Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.


9.0
Gemiddelde
Ben
30 december 2016
Super bediening en lekker eten
Voor herhaling vatbaar


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.