Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Molenslag Noordzijde 1, Monster52.036002104.17117491FransInternationaalLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIER SEIZOENEN GEOPEND

Zomer én winter, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Je kunt er dus ook terecht als het geen strandweer is. Een cappuccino met taart, uitgebreid lunchen of dineren, een drankje met een hapje - je kunt overal voor terecht. Daarnaast kun je bij The Coast een feest vieren of zakelijke meetings houden. Bruiloften, verjaardagen en familiereünies worden nergens leuker dan aan het strand. Wat wil je nog meer?

EEN ZEEWAARDIG INTERIEUR

Je voelt je straks thuis in The Coast. Thuis in een interieur dat eerlijk en authentiek is, net als de zee. Binnen, maar ook buiten op het grote terras. Parkeren is nooit een probleem op strand Molenslag in Monster. En altijd is er die verleiding die je nergens anders vindt: die van de zee. De zee van mogelijkheden van The Coast!

Keukens:

Frans, Internationaal, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

Aan het water, parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Beach House The Coast bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Beach House The Coast8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Corrie
29 september 2017
Familie reunie
Op 24 september 2017 heb ik met directe familieleden en hun (klein)kinderen in de leeftijd van 75 tot 8 jaar (37 personen) genoten van een prima verzorging en een geweldig, smakelijk en zeer goed verzorgd buffet. De bediening was vriendelijk en correct en niets was teveel. De mogelijkheid om zowel binnen als buiten te zitten was optimaal want gezien het schitterende weer lag in de middag de keuze op buiten.The Coast ligt op een prachtige locatie en een bezoek is zeker voor herhaling vatbaar. Enige punt van overweging om dat niet te doen is als het traplopen vanaf de P-plaats niet meer mogelijk is. Dit is een feit wat niet is te vermijden. Dank voor alle goede zorgen het maakte, mede door het geweldige weer, onze bijeenkomst tot een groot feest


8.6
Gemiddelde
Mariëlle Snethlage
18 september 2017
Top ontvangst!
Vrijdag 15 september een top ontvangst bij The Coast Beach House met ruim 60 personen. Goed ontvangst, leuk, enthousiast en behulpzaam personeel en fantastische gegeten van goedverzorgde buffetten en bbq. Volgende keer weer ...


9.0
Gemiddelde
Nico
11 september 2017
Fijn verjaardagsfeest gevierd
Wij hebben afgelopen weekend mijn 60e verjaardag gevierd in The Coast. Prachtige locatie, heerlijk eten, goede en vriendelijke bediening, we zijn helemaal tevreden. We ontvingen veel complimenten over Beach House The Coast, die geven we graag door!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.