Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Markt 7, Veenendaal52.026165505.55410800Grand CaféGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Op de markt in Veenendaal is ons Grand Café gevestigd. We bieden een ongedwongen sfeer, huiselijke ambiance, een gezellige bar en een moderne stadstuin met vele mogelijkheden.

"BIG GREEN EGG" Een grill-oven gestookt op houtskool, wat de gerechten een unieke smaak geeft, waarbij de malsheid, structuur en eigen authentieke smaak bewaard blijft.

Keukens:

Grand Café, Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café De Markt bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café De Markt8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Alex
16 juni 2017
Prima avond.
Lekker buiten gezeten. Beetje veel wijn.Eigen schuld. ....high wine! Goed contact met de bediening.


8.0
Gemiddelde
Willy
5 juni 2017
Lekker!
Voorafgaand aan ons bezoek aan de Lampegiet hebben we hier gegeten! Vooral de kastanje/truffel soep was heerlijk! Een erg aardige jongeman zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep en we op tijd in het theater waren! Waarvoor dank! Voor herhaling vatbaar.


6.6
Gemiddelde
Elly
30 april 2017
Lunch
Het meisje wat ons bediende was heel vriendelijk, maar jong en onervaren. Geeft niks maar ze was bijna niet te verstaan en vergat veel. Zo kwam ze nog een keer terug om te vragen wat we hadden besteld. Ik had om wit brood gevraagd, ik kreeg een wit en een bruin brood. Bij de salade hadden we 2 keer om een broodje erbij gevraagd, deze kwam niet. En ook het tweede glaasje wijn kwam niet. Bij het afrekenen werd niet gevraagd of alles naar wens was geweest en of het gesmaakt had. Wel lekker gegeten, maar ik denk niet dat we hier snel terugkomen. Het heeft geen indruk gemaakt.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.