Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Adriaen van Ostadelaan 22, Utrecht52.083046105.14034230EetcaféEuropeesLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een fijne plek waar je zowel alleen, als met vrienden of zakelijke contacten langs kan komen voor een kop koffie, een lekkere dag soep, een borrel of een heerlijk avondmaal.

Helder en eigentijds, zo kan restaurant Bar Beton - De Bank beschreven worden. De moderne inrichting en prettige stijl zorgen voor een ruimtelijke en gezellige sfeer waar je van 's ochtends tot 's avonds kunt genieten. Bar Beton - De Bank wordt altijd goed bezocht en geniet daardoor ook van een bruisende ambiance. Het restaurant is gelegen op loopafstand van o.a. het Diakonessen Ziekenhuis en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ga je met de auto, kun je deze parkeren vlakbij het restaurant. Ook het ruime terras van Bar Beton - De Bank kun je vooral in de zomermaanden onbeperkt genieten. Kom even lekker tot rust in het zonnetje of blijf uit de warmte onder de parasols. Ook in de avond is het terras bij uitstek geschikt om lekker lang te tafelen met vrienden en familie.

Keukens:

Eetcafé, Europees, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar Beton - De Bank bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar Beton - De Bank8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Lotte
7 augustus 2017
Mooie plek, service kan beter
Wij waren hier voor een borrel. Heerlijk in het zonnetje gezeten. De service was (vooral in het begin) wat traag, waardoor we lang moesten wachten voordat iedereen wat te drinken had. Daarnaast zijn er een paar bestellingen vergeten en werd er niet doorgegeven dat bepaalde bestellingen niet meer beschikbaar waren. Ik had gevraagd om bij een bepaald bedrag een seintje te krijgen, maar dat gebeurde niet. Dus nog even de puntjes op de i en dan kan dit echt een ideaal borrel plekje worden!


9.0
Gemiddelde
Karen
21 juni 2017
erg vers en smakelijk en snel
met mijn zoon heb ik hier onlangs drie gangen gegeten terwijl we maar anderhalf uur hadden tot we naar een voorstelling moesten. De keuken gaf aan dat het kon, en het kon inderdaad, de keuken was snel, de bediening oplettend en snel (en erg vriendelijk) en we hebben heerlijk gegeten!


7.0
Gemiddelde
Rita
2 juni 2017
Mooi ruim terras
Bediening was vriendelijk maar wel traag met de drankjes. Het eten stond vervolgens heel snel op tafel, daardoor was onze tijd voor het aperitief extreem kort. Eten was goed, niet heel bijzonder. Terras is mooi en je zit er niet hutjemutje.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.