Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Adriaen van Ostadelaan 22, Utrecht52.083046105.14034230EetcaféEuropeesLunchroom

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een fijne plek waar je zowel alleen, als met vrienden of zakelijke contacten langs kan komen voor een kop koffie, een lekkere dag soep, een borrel of een heerlijk avondmaal.

Helder en eigentijds, zo kan restaurant Bar Beton - De Bank beschreven worden. De moderne inrichting en prettige stijl zorgen voor een ruimtelijke en gezellige sfeer waar je van 's ochtends tot 's avonds kunt genieten. Bar Beton - De Bank wordt altijd goed bezocht en geniet daardoor ook van een bruisende ambiance. Het restaurant is gelegen op loopafstand van o.a. het Diakonessen Ziekenhuis en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ga je met de auto, kun je deze parkeren vlakbij het restaurant. Ook het ruime terras van Bar Beton - De Bank kun je vooral in de zomermaanden onbeperkt genieten. Kom even lekker tot rust in het zonnetje of blijf uit de warmte onder de parasols. Ook in de avond is het terras bij uitstek geschikt om lekker lang te tafelen met vrienden en familie.

Keukens:

Eetcafé, Europees, Lunchroom

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar Beton - De Bank bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar Beton - De Bank8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Marijke
26 maart 2017
prima eten
Gisteravond met mij moeder van 97 voor de 3e keer hier gegeten. We kregen een prima plaats en de rolstoel konden we gemakkelijk kwijt. Mijn moeder kon de burger van wagyu niet op. De rest werd netjes verpakt en kon ze meenemen. Mijn pompoenlasagne smaakte prima en de frietjes waren SUPER. Wij komen graag terug


6.3
Gemiddelde
Rhodé
2 maart 2017
Lekker eten maar koud
Bar Beton de Bank is een modern stijlvol ingericht restaurant. Wij hebben er als gezin met 5 personen gegeten. De menukaart is origineel; de lettergrootte op de menukaart is erg klein (en ik ben niet slechtziend :) ) Onze 11-jarige zoon kreeg geen menukaart. het was leuker geweest als hij die wel had gekregen. De bediening was jong en ze zagen er allemaal een beetje onverzorgd uit. De communicatie met de keuken verliep niet heel soepel; er was wat gemopper te horen. Onze plek was redelijk dicht bij de halfopen keuken vandaar dat dit te zien en horen was. Als je een hoofdgerecht bestelt, moet je apart nog garnituur (aardappels, patat, groente) bij bestellen. Bij de meeste restaurants is dit al bij het hoofdgerecht inbegrepen. Het eten wordt heel mooi opgediend en was ook heel lekker; helaas werd een van de gerechten een paar minuten later pas gereserveerd en was het eten van de rest koud. Tussendoor wilden we nog graag wat drinken bestellen maar het kostte de nodige moeite om dat te krijgen. Vooral de service zou beter kunnen; het personeel moet meer aandacht voor de klanten hebben en zou wat vriendelijker kunnen zijn.


8.3
Gemiddelde
Charlie
22 februari 2017
Fijne avond gehad
Pompoenlasagne was heerlijk. Lekker smaakvol. Bediening was vriendelijk en goed.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.