Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Weerdingerstraat 253a, Emmen52.789200006.89404740RegionaalTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De vijfde smaak

Zoals u waarschijnlijk weet onderscheiden we vier smaken, namelijk zoet, zuur, zout en bitter. De vijfde smaak is in 1908 ontdekt door een Japanner en wordt umami genoemd. Umami is Japans voor heerlijkheid of hartig. Deze vijfde smaak zit in producten die van nature veel ‘glutomaat’ bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Parmezaanse kaas, verse tomaten, zeewier en soja. De vijfde smaak versterkt de andere vier smaken en zorgt hierdoor voor een rijke en bijzondere smaakervaring.
Het restaurant

Deze smaakervaring willen wij u ook graag laten beleven. Daarom werken wij bij voorkeur met verse producten, die zo worden gecombineerd dat ze elkaars smaak versterken en aanvullen. Daarnaast kopen wij zo veel mogelijk seizoens- en streekgebonden producten in. Wij maken en bakken zelf ons brood en serveren bijvoorbeeld heerlijke biologische Drentse kazen. Kortom pure producten.

Keukens:

Regionaal, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Vijfde Smaeck bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Vijfde Smaeck8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Alie
21 oktober 2016
Echt genieten.
Heerlijk gegeten. Warm welkom,hetgeen direct al een gied gevoel geeft. Geen standaard menukaart, maar heerlijke gerechtem van het seizoen. Bovendien een fijne, vriendelijke bediening.


8.3
Gemiddelde
Ben
16 oktober 2016
De vijfde verrassing
Merkwaardig dat er geen sterren voor de kwaliteit van het eten wordt gevraagd! Dat is voor mij n.l. voortreffelijk dus 5 sterren. Op naar de eerste Michelin ster.


8.3
Gemiddelde
Ingrid
7 oktober 2016
Heerlijk , zeer smaakvol eten
Het eten bij de vijfde smaek was verrassend lekker , goede attente bediening . Heerlijk dessert . Prijs / kwaliteit verhouding is prima . Hier wordt met liefde gekookt !


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.