Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vest 2, Gouda52.009222104.70420440

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum, met terras direct aan het water vindt u De Kleischuur.

Hier bereiden Marleen Swagemakers en haar team eerlijke en locale seizoensproducten op een ambachtelijke manier. Met de missie om u als gast in een informele sfeer en met persoonlijke aandacht te laten genieten van pure smaken en gerechten van het seizoen, rekening houdend met dierenwelzijn, de natuur, het milieu en de mens achter de producties. Dat met de overtuiging dat alles dat met liefde, respect en aandacht bereid wordt terug te proeven is in de smaak. Uw beleving staat centraal in onze ‘woonkeuken’.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Marleen Swagemakers

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Kleischuur bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Kleischuur8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Sylvia
18 mei 2017
Prachtige plek aan het water.
Prachtige lokatie. Aangename bediening en een uitnodigend menu. Ik koos de linzen/spinazie burger en heb er enorm van genoten. Voortreffelijke smaakvombinatie. Vergezeld van een heerlijke biologische souvignon blanc. Een aanrader!


6.0
Gemiddelde
Joske
16 mei 2017
Middagje high teaen
Voor 6 personen gereserveerd uiteindelijk kwam 1 persoon in eerste instantie niet maar even later toch wel. Toen was soepje al geserveerd. Er werd niets gezegd bij binnenkomst en er stond alleen een leeg kopje. Er werd niet bordje bij gedekt en de etagères werden neergezet opgemaakt v 5 pers werd erbij gezegd. Er werd niet aangeboden om deze te vergroten of bv soepje nog aan te bieden. Wachttijden waren erg lang. Hapjes waren op zich lekker em vers maar niet bijzonder. Twee etagères met twee bordjes vond ik vrij karig v 5 personen. En bij weggaan werd ons niet gevraagd of alles naar wens was. Personeel kwam chaotisch over. De hele sfeer en locatie klopte en was leuk en aangenaam.


9.6
Gemiddelde
Guido
16 mei 2017
Heerlijk gegeten Kleischuur
Afgelopen zondag heerlijk gegeten in de Kleischuur. Alles vers en bijzondere menu kaart. Prijs / kwaliteit is meer dan prima te noemen. Komen zeker weer terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.