Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vest 2, Gouda52.009222104.70420440

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum, met terras direct aan het water vindt u De Kleischuur.

Hier bereiden Marleen Swagemakers en haar team eerlijke en locale seizoensproducten op een ambachtelijke manier. Met de missie om u als gast in een informele sfeer en met persoonlijke aandacht te laten genieten van pure smaken en gerechten van het seizoen, rekening houdend met dierenwelzijn, de natuur, het milieu en de mens achter de producties. Dat met de overtuiging dat alles dat met liefde, respect en aandacht bereid wordt terug te proeven is in de smaak. Uw beleving staat centraal in onze ‘woonkeuken’.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Marleen Swagemakers

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Kleischuur bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Kleischuur8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Jettie
12 september 2017
heerlijke plek in Gouda
Wat een heerlijke plek in Gouda. Aan het water gelegen met een hele relaxte sfeer. Hele gezellige, eigentijdse inrichting. De bediening doet alle mogelijke moeite en is ontzettend aardig en gezellig. Aan het eten is heel veel aandacht besteed en is zalig. De bediening is heel flexibel en denkt mee. Kortom een echte aanrader!


10.0
Gemiddelde
Lenie
1 september 2017
Heerlijke lunch
Gisteren geluncht met een vriendin bij de Kleischuur. Wat was het heerlijk en ontspannen. Ik had al eens van een Boekoeloekoeburger gehoord, maar nu de variatie van de Kleischuur geproefd.... Heerlijk... Het personeel ook precies goed, niet te opdringerig maar wel af en toe even vragen of we nog iets wilden. Uiteindelijk een paar uur lekker bij gekletst met mijn vriendin. De omgeving is een echte aanrader!


8.6
Gemiddelde
Margot
27 augustus 2017
Heerlijke smaken op mooie plek
Originele gerechten met heerlijke smaken. We aten vis en entrecote, beiden zalig. Net name de kruiden op de entrecote heel apart. De bediening is attent, lief en heel spontaan. Het was een prachtige nazomeravond. We hebben koffie gedronken aan het water in de hangstoelen, alles klopte!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.