Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vest 2, Gouda52.009222104.70420440

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum, met terras direct aan het water vindt u De Kleischuur.

Hier bereiden Marleen Swagemakers en haar team eerlijke en locale seizoensproducten op een ambachtelijke manier. Met de missie om u als gast in een informele sfeer en met persoonlijke aandacht te laten genieten van pure smaken en gerechten van het seizoen, rekening houdend met dierenwelzijn, de natuur, het milieu en de mens achter de producties. Dat met de overtuiging dat alles dat met liefde, respect en aandacht bereid wordt terug te proeven is in de smaak. Uw beleving staat centraal in onze ‘woonkeuken’.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Marleen Swagemakers

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Kleischuur bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Kleischuur8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Arie
23 maart 2017
Heerlijk gegeten, bijzondere smaken, fijne sfeer
Goed eten, een paar keuzes mogelijk wat geen keuze stress geeft. Prettig. Aanbod gaat buiten de gebaande wegen. Je eet echt iets orgineels. Verfijnde smaak. Leuke locatie.Ongedwongen sfeer


8.0
Gemiddelde
Vanessa
13 maart 2017
Goeie sfeer., fijne bediening.
Fijne avond gehad. Alleen wel erg kleine kaart.


8.0
Gemiddelde
Jacqueline
12 maart 2017
Gezellig gegeten!
Omdat we naar So What! gingen (en we dus 10% korting kregen op het eten bij De Kleischuur) gingen we naar dit ons onbekende restaurant. Mooie locatie en sfeervolle inrichting. Geen keuzestress bij het kiezen want er is een menu waarbij het voorgerecht en het nagerecht vast staan en voor het hoofdgerecht is er keuze uit vlees, vis of vegetarisch. We hebben de vis en het vegetarische hoofdgerecht gehad wat beide zeer smaakvol was. Ook de presentatie was heel goed, het oog wil immers ook wat! Het nagerecht kwam wat snel maar dat we even wilden wachten was geen probleem. Voor herhaling vatbaar!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.