Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Vest 2, Gouda52.009222104.70420440

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum, met terras direct aan het water vindt u De Kleischuur.

Hier bereiden Marleen Swagemakers en haar team eerlijke en locale seizoensproducten op een ambachtelijke manier. Met de missie om u als gast in een informele sfeer en met persoonlijke aandacht te laten genieten van pure smaken en gerechten van het seizoen, rekening houdend met dierenwelzijn, de natuur, het milieu en de mens achter de producties. Dat met de overtuiging dat alles dat met liefde, respect en aandacht bereid wordt terug te proeven is in de smaak. Uw beleving staat centraal in onze ‘woonkeuken’.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Marleen Swagemakers

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Kleischuur bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Kleischuur8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Ellen
24 oktober 2016
Heerlijk geluncht
Op een vrijdagmiddag geluncht bij de Kleischuur. Fijn om een meer dan gemiddelde keuze te hebben uit vegetarische gerechten. Ook zijn de gerechten niet 'standaard' en daar hou ik van. En tot slot: de Turkse linzensoep smaakte heel erg lekker! Advies: reserveren want het is een geliefde plek om te eten!


8.7
Gemiddelde
Pauline
16 oktober 2016
een verrassend middeleeuws diner.
Een verrassend heerlijk middeleeuws diner. Mooie combinatie van gerechten met een heerlijke smaak. Vriendelijke bediening die ruimdenkend is en inspeelt op de vragen van de gasten. Het restaurant is sfeervol ruim en geeft een rustige indruk. Tip:maak een afscheiding tussen de eerste tafel binnenkomst en afwas keuken zodat je dit niet ziet.


3.0
Gemiddelde
Cindy
1 september 2016
Gelukkig hebben ze ook gewoon brood ...
Gisteren met twee vriendinnen gegeten bij de kleischuur. Wat hadden we zin in een avond ontzorgd worden en bijbeppen. Bijbeppen is wel gelukt maar het eten was een grote teleurstelling. Bijna 2/3 van de kaart was niet meer te bestellen (menukaart van A4 tje). De vegetarische maaltijden waren op. Het alternatief, mie met gebakken groenten, rode kool en broccoli was weinig smaakvol zonder saus of kruiden. En dan wel de hoofdprijs vragen van 23 euro? De prijs van het oorspronkelijke gerecht MET vlees welteverstaan. Bij mijn andere vriendin was de quinoa nog gedeeltelijk hard en ik probeerde met twee voorgerechten mijn honger te stillen ... Gelukkig hadden ze nog brood met smeersels ... Deze moesten de vriendelijke serveersters wel nog even afbakken in de oven. Dat half uurtje wachten hebben we maar voor lief genomen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland