Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vest 2, Gouda52.009222104.70420440

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Op een unieke locatie aan de rand van het centrum, met terras direct aan het water vindt u De Kleischuur.

Hier bereiden Marleen Swagemakers en haar team eerlijke en locale seizoensproducten op een ambachtelijke manier. Met de missie om u als gast in een informele sfeer en met persoonlijke aandacht te laten genieten van pure smaken en gerechten van het seizoen, rekening houdend met dierenwelzijn, de natuur, het milieu en de mens achter de producties. Dat met de overtuiging dat alles dat met liefde, respect en aandacht bereid wordt terug te proeven is in de smaak. Uw beleving staat centraal in onze ‘woonkeuken’.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Marleen Swagemakers

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Kleischuur bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Kleischuur8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Wendy
18 augustus 2017
Super leuke sfeer en heerlijk eten
Altijd gezellig bij de Kleischuur. Het is daar h()eerlijk eten, de bediening is vriendelijk en de sfeer top! Wij komen er graag!


8.3
Gemiddelde
Ilse
14 augustus 2017
Heerlijk geluncht!
Met z'n vieren heerlijk geluncht bij de Kleischuur. Vriendelijke, leuke bediening. Enige minpuntje was de kat die daar rondliep. Er werd wel enigszins rekening mee gehouden en die lieve poes is naar buiten gestuurd, maar na verloop van tijd vond zij/hij het toch weer gezelliger binnen en moesten we er toch weer melding van maken. Er werd gelukkig wel naar ons geluisterd en het ongemak werd verholpen. En desondanks toch lekker gegeten.


9.3
Gemiddelde
Meike
13 augustus 2017
Verrassend eten
Heerlijk gegeten op een mooie zomeravond buiten aan het water. Verrassende en lekkere gerechten en bediening met een glimlach! Het speelse interieur geeft een goede en relaxte sfeer. Ik zou dit restaurant zeker aanbevelen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.