Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e Pijnackerstraat 120b, Rotterdam51.933622704.48127270Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We hebben bij Tosca een wekelijks wisselend menu. Gebaseerd op de Mediterraanse keuken. Denk dus aan een brede keuze in anti-pasti / tapas, vijf heerlijke hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch), nagerechten, een uitgebreide wijnkaart etc.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Tosca bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Tosca8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Simone
8 januari 2017
Verrast door het 5 gangen menu
Uiterst vriendelijk ontvangen, volledig verrast door de diverse gerechten. Plaatjes om te zien en de smaak was uitmuntend. We komen zeker terug!


8.3
Gemiddelde
Maarten
7 januari 2017
Lekker en leuk
Een erg geslaagde avond, we hebben het viergangen menu gegeten met een wijn arrangement. Het eten was erg goed, lekker en verrassend de wijn keuze was goed Er was wat verwarring met de gangen en welke wijn er bij serveren bij ons maar dat is leuk en goed opgelost . Voor herhaling vatbaar


5.3
Gemiddelde
Jan en Ria
24 december 2016
tosca
We waren overal teleurgesteld. Ik hoopte voor een stevige Italiaanse maaltijd maar kreeg van de nuveau cuisine. Presentatie en diveritiet over taast. Sommige cursussen op 4-gangenmenu waren te klein om te tellen als een cursus. De char-gegrilde baby octopus in groene groenten was uitstekend. Niet een goed idee als een persoon heeft gangen menu en de ander persoon heeft à la carte. Fles Medoc (merlot cab sav) €38 maar was goed.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.