Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

1e Pijnackerstraat 120b, Rotterdam51.933622704.48127270Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We hebben bij Tosca een wekelijks wisselend menu. Gebaseerd op de Mediterraanse keuken. Denk dus aan een brede keuze in anti-pasti / tapas, vijf heerlijke hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch), nagerechten, een uitgebreide wijnkaart etc.

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Tosca bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Tosca8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Hella
11 maart 2017
Vooral heel lekker gedronken
Wat ons meteen opviel was dat we elkaar moeilijk konden verstaan, dat vond ik wel jammer. We hebben 6 gangen gegeten en het wijnarrangement erbij genomen. De wijnen waren stuk voor stuk heerlijk, het eten was goed maar de porties wel aan de kleine kant. 1 gerecht was naar onze smaak veel te zout, dat heb ik laten staan. De kelner pakte onze kritiek hierover goed op, bood iets anders aan wat wij niet nodig vonden en uiteindelijk kregen we een glas wijn van het huis ter compensatie. Heel aardig. Ik vind het lekker eten en ga vast nog eens terug maar ik heb wel eens beter gegeten bij Tosca.


8.6
Gemiddelde
connie
4 maart 2017
Feest bij Tosca!
Lekkere gerechtjes, onverwachte smaakcombinaties en veel persoonlijke aandacht op een fijne plek in rotterdam - altijd verwennerij bij Tosca!


8.6
Gemiddelde
Robbert
4 maart 2017
Vijf gangen diner bij Tosca
Voor de eerste maal bij Tosca eten was voor ons een zeer verrassende en fijne ervaring. Tosca zit aan het Blancoplein in Rotterdam Noord. Het onthaal en de bediening zijn zeer attent en ronduit hartelijk. De sfeer is warm en gezellig en de akoestiek aangenaam. Dat was allemaal fijn. De keuken was voor ons zeer verrassend. De drie amuses en vijf gerechten van ons diner waren stuk voor stuk creatief en zeer smaakvol. Er wordt gekookt met bieten, noten, bessen, loken, kruiden, kazen, chocolade... Tosca heeft niet zozeer een vegetarische keuken maar vis en vlees zijn in de gerechten die wij kregen vaak niet het hoofdbestanddeel. Dit voelt duurzaam aan (wellicht de keuken van de toekomst) waardoor je aan het einde van een lange avond ook wat dat betreft zeer voldaan het restaurant uit stapt. Enige puntje van aandacht zijn de pauzes tussen de gerechten. Die waren deze avond net iets te lang. Een lange maar zeer aangename avond dus. We komen zeker terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.