Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Haltestraat 26, Zandvoort52.373389804.53044180MediterraanFransBrasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een modern, trendy en sfeervol restaurant; de ideale ambiance voor een romantisch diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden of zelfs groepen tot 54 personen.

Keukens:

Mediterraan, Frans, Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Zin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Zin8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.7
Gemiddelde
Peter
3 oktober 2016
Brasserie Zin 01-oktober 2016
Leuk restaurant erg gezellig, hartelijke ontvangst. we hadden een 3 gangen menu besteld met vrije keuze Voorgerecht lekker maar iets teveel van het goede, ten slotte moet je daarna echt gaan eten. Hoofdgerecht was met frietjes en een soort deegrol met aubergine en courgette, de deegrol zelf was smakeloos. Over de entrecau zat een saus die heel zout was en de saus zelf paste ook totaal niet bij het vlees en overheerste alle andere smaken ik heb hem ook maar half opgegeten, erg jammer van zo'n lekker stukje vlees. Nagerecht cheese cake was erg lekker. Ter compensatie kregen we gratis koffie en werden de supplementen niet in rekening gebracht. Dat maakte dan weer iets goed, maar ja ik ga niet naar een restaurant om korting te krijgen maar om lekker te eten. Dat laatste is niet gelukt.


8.3
Gemiddelde
Moritz
25 september 2016
Fantastisch Gegeten!
Erg fantastisch gegeten bij Brasserie Zin, We zochten iets in Zandvoort wat goede reviews kreeg, en wat niet duur was, Toen kwamen we hier terecht en ik moet U, de lezer van deze review vertellen: Brasserie Zin is het echt waard!!!! Erg culinair, leuke sfeer en fijne service. Het enigste min puntje was de luide muziek (Afrikaans voor 2 uur lang), We kregen dan ook wel een tafeltje vlakbij de speakers, maar het was overal erg goed te horen, Het was zeker een gezellige avond maar na 2 uur waren we de muziek een klein beetje zat, In ieder geval een super restaurant en ik raad het zeker aan voor Culinaire gezelligheid. Neem zeker de Scroppino als dessert, ik mis hem nu al!


8.3
Gemiddelde
Rob
8 september 2016
Super keuzemenu voor een heel leuke prijs
Restaurant heeft een niet te uitgebreide kaart, waarbij de gerechten die er op staan wel een heel goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Vergeet de strandtent en ga hier echt lekker eten


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland