Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Europalaan 2b, Vechtclub XL, Utrecht52.075386705.10587510Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een moderne maar tijdloze bistro met een kleine kaart waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt. De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken we alleen ingredi├źnten waar we volledig achter staan.

De Klub is gevestigd in Vechtclub XL, een inspirerende broedplaats voor creatieve ondernemers met verschillende disciplines.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Klub bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Klub8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
Berry
17 oktober 2016
weerzien
Het was al weer een tijd geleden dat we in de Klub hadden gegegen. Nu, na 2 jaar, was het weer tijd. Na een charcuterie een verrassingsmenu genomen. Parelgort, zeewier, bietjes met een mooi stukje vis als opening. Prima. Het hoofdgerecht in de smaak van de herfst, zuurkool met een stukje kalf. Erg smakelijk, maar iets te koud geserveerd. Het kaasplankje als afsluiter was heerlijk. Mooie bijpassende wijnen. Een puntje ter verbetering is het tempo, zeker tot aan het hoofdgerecht, want dat was wat aan de trage kant. Zeker voor herhaling vatbaar.


8.7
Gemiddelde
Betsie
14 oktober 2016
Blijft een topper
Wederom heel fijn gegeten hier. Heerlijk 3-gangen verrassingsmenu voor een mooie prijs met daarbij een lekker wijntje. Geweldig personeel dat snel is en goede uitleg geeft bij de gerechten maar ook daadwerkelijk weet hoe de vork in de steel zit en dus geen verhaaltje "afdraait". Wanneer ik toch 1 puntje van feedback mag geven: hoewel dit in de meeste restaurants gangbaar is, vind ik het nog steeds vreemd dat je 3.50 moet bijbetalen wanneer je i.p.v. een dessert een kaasplankje wilt. Voor een aantal stukjes kleine kaas, blijft 't voor mij een enigma waarom deze prijs relatief hoog ligt.


8.7
Gemiddelde
Geert
14 oktober 2016
zeer goede bediening
hier voor het eerst gegeten en zowel voor- als hoofdgerecht was smakelijk. We waren iets eerder dan afgesproken maar werden prima opgevangen. Goeie uitleg over het eten en over de wijn. Ook na wisseling ober werd gezorgd voor continuïteit.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland