Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Europalaan 2b, Vechtclub XL, Utrecht52.075386705.10587510Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een moderne maar tijdloze bistro met een kleine kaart waar je voor een goede prijs waanzinnig lekker eet en drinkt. De Klub serveert ontbijt, (warme) lunch en diner. Hierbij gebruiken we alleen ingrediënten waar we volledig achter staan.

De Klub is gevestigd in Vechtclub XL, een inspirerende broedplaats voor creatieve ondernemers met verschillende disciplines.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Klub bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Klub8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Karin
18 juni 2017
Leuke plek!
Wat een verrassing om tussen die oninteressante gebouwen een heel interessant restaurant te vinden! We zaten buiten, het rook heerlijk naar de bloeiende bomen en het eten was erg lekker. Fijne bediening, met een kwinkslag en humor. Goede sfeer en goede kwaliteit van alle drie de gangen. Wijn paste er heerlijk bij. Een aanrader!


9.0
Gemiddelde
Carolina
17 juni 2017
❤️ De Klub!
Zooo blij dat De Klub er is!


8.6
Gemiddelde
Natasja
15 juni 2017
Verrassend!
Heerlijk gegeten op een plek die niet zo voor de hand ligt. Maar het terras was sfeervol, de bediening heel vriendelijk en het eten heerlijk. Prachtig opgemaakte borden en heel veel smaak in de gerechten. Moesten wel wat lang wachten op de charcuterie,maar die was dan weer zo goed, dat we ze dat vergeven. Een aanrader! Heerlijk eten voor een vriendelijke prijs.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.