Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kanaalweg 199, Utrecht52.095236085.07879376Barbecue/GrillInternationaalPannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Soia – Strand Oog In Al, een bijzonder plekje in Utrecht. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend voor een heerlijke lunch of diner. Natuurlijk ben je ook welkom voor een drankje. Proef een van onze speciaalbieren of smaakvolle wijnen. Soia is kindvriendelijk met een omheinde speeltuin. Ook voor onze jongste gasten serveert Soia iets lekkers.

Keukens:

Barbecue/Grill, Internationaal, Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2014

Betaalmogelijkheden

PIN

terras

Aan het water, parasols aanwezig 

 Reviews over Soia – Strand Oog In Al8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
Fenna
22 juni 2017
Duurt lang
De locatie en sfeer is top bij soia. Had bij reserveren gevraagd of we met een grote groep buiten konden zitten, dat kon helaas niet geregeld worden (niet onbegrijpelijk). Bij aankomst vroeg ik of we wellicht op het dakterras konden zitten: 'kan je doen, maar dan word je niet bediend:)'. Dat kwam niet zo vriendelijk over, is toch jammer. Uiteindelijk binnen gegeten. Het eten was lekker, maar het duurde wel erg lang voor het klaar was. Ook drankjes bestellen duurde heel lang, een gemiste kans voor soia. Personeel was voor het overige trouwens wel vriendelijk, maar ze hadden het duidelijk veel te druk! Ging ten koste van goede service.


6.6
Gemiddelde
Marianne
11 juni 2017
Was een heerlijke avond, alleen de service kan zeker verbeterd...
Zeer matige service!! Waren met een groep en dat kunnen ze echt niet aan.


1.3
Gemiddelde
Renee
6 juni 2017
Slechte service
Afgelopen zaterdag met een vriendin onze 30e verjaardag gevierd. We hadden in de reservering afgesproken met SOIA om een volleybalnet op te zetten, wat op de avond zelf niet geregeld was en ook niet meer geregeld kon worden volgens de leidinggevende aldaar (die daarin zich ook niet vriendelijk en coöperatief opstelde). Heel erg jammer aangezien we juist SOIA hadden gekozen voor ons feestje vanwege de mogelijkheid om te kunnen volleyballen, aangezien we bij een volleybalvereniging zitten. Op zijn minst was het netjes geweest als ze ons van te voren hadden geïnformeerd over dat het toch niet mogelijk was. Dit vonden we in ieder geval niet netjes en teleurstellend. Verder kwam de bediening regelmatig langs maar duurde het erg lang voordat drankjes arriveerden. Niet een erg goede service dus. Door de setting en de gezelligheid met onze vrienden was het wel een leuk feestje, maar ik zou het verder niet aanraden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.