Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Amstelpark 1, Amsterdam52.331781104.89246430WijnbarInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Wijnbar, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Parker's Winebar & Restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Parker's Winebar & Restaurant8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
jack
5 februari 2016
menu 1 en 2 !!!
een boeking geplaatst 1 dag voor de reservering. voor 6 personen rond de klok van 20;00 uur, 3 uur voor aanvang verteld dat het totale aantal gasten op 16 uitkomt, blijkt GEEN probleem te zijn. tafel is keurig gedekt en personeel is super vriendelijk. Eten is van GROTE te klasse en voor herhalingvatbaar...!


8.7
Gemiddelde
Robin
13 januari 2016
Top avond!
Gisteren heerlijk uit eten geweest in dit uitstekende en naar mijn mening ondergewaardeerde restaurant. Erg fijne service met veel kennis en passie naar de gast toe, het was druk echter was daar niets van te merken. De wijn spijs combinaties klopte, opmaak en smaak van de gerechten des te meer! Gepassioneerd team en dat merk je in alles terug. Wij komen absoluut nog een keer terug. Hou deze stijgende lijn vast! (Aandachtspuntje is het geluid, daar valt nog wat te verbeteren aangezien het nu behoorlijk galmt)


10.0
Gemiddelde
Ruben
8 januari 2016
Echt een topavond
We hebben het 8 gangen menu inclusief wijnarrangement genomen en dit was echt geweldig. Het eten was heerlijk, gevarieerd en bijzonder. Met als leuke bijkomstigheid dat een groot deel van de ingredienten uit het ernaast gelegen park komen De gastheer (Killian) was vanaf binnenkomst attent en ontzettend aardig. Mede dankzij zijn enthousiasme was het een topavond. Leuke bijkomstigheid dat hij ook sommelier is en ons heeft verrast met heerlijke wijnen bij iedere gang. Aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.