Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jacob van Lennepkade 334, Amsterdam52.363021304.86249660Rotisserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Café Lennep, het nieuwe café van oud-west, gelegen aan de Jacob van Lennepkade vlakbij de Jan Pieter Heijestraat. Met ons relaxte terras aan het water en nog een terras in de binnentuin is er genoeg ruimte om lekker te lunchen, dineren en/of borrelen. Daarmee zeggen wij echter niet dat het bij ons binnen niet goed vertoeven is. Een mix van New York met de Amsterdamse bluf zorgt voor een warme uitstraling om de regenachtige dagen met een glimlach door te brengen. Dan hebben wij het nog niet eens over het uitzicht op onze rotisserie waar wij onze gerechten aan spiezen!

keuken:

Rotisserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café Lennep bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café Lennep8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Brian
13 maart 2017
Beautiful location with nice snacks and good variety of cocktails
I've been to Lennep a couple times - best in the summer when it's sunny as they have a lot of outdoor space and sun even late in the day. Their menu doesn't have a lot of variety but they have tasty snacks and sandwiches which is perfect for a location like this. Because it's a little out of the way it doesn't have the crowds that some of the waterside locations have, which makes it a perfect spot.


8.0
Gemiddelde
Bauke
27 februari 2017
Leuke tent, lekker eten
Prachtig qua interieur, industriële look, mooie bar en heerlijke gegrilde piepkuikens. Elke week een special van het spit. Gisteren de Spaanse kip, was heerlijk. Eerder de Marokkaanse en Italiaanse gegeten, ook die waren heerlijk.


8.0
Gemiddelde
Joyce
18 februari 2017
Goed en leuk, maar door akoestiek niet nogmaals
Lekker gegeten met on-Amsterdams vriendelijke bediening! Brood met heerlijke zelfgemaakte smeersels, goede friet met zelfgemaakte mayo en goddelijke Hemelse Modder. Helaas is de akoestiek vreselijk; we moesten echt over tafel naar elkaar toebuigen en dan nog hard praten om elkaar te kunnen verstaan. Niet heel relaxed. (Werd verergerd door de grote groep aan tafel naast ons.) Als er iets aan de akoestiek gedaan kan worden, kom ik terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.