Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jacob van Lennepkade 334, Amsterdam52.363021304.86249660Rotisserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Café Lennep, het nieuwe café van oud-west, gelegen aan de Jacob van Lennepkade vlakbij de Jan Pieter Heijestraat. Met ons relaxte terras aan het water en nog een terras in de binnentuin is er genoeg ruimte om lekker te lunchen, dineren en/of borrelen. Daarmee zeggen wij echter niet dat het bij ons binnen niet goed vertoeven is. Een mix van New York met de Amsterdamse bluf zorgt voor een warme uitstraling om de regenachtige dagen met een glimlach door te brengen. Dan hebben wij het nog niet eens over het uitzicht op onze rotisserie waar wij onze gerechten aan spiezen!

keuken:

Rotisserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café Lennep bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café Lennep7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
Lisa
2 december 2016
Ziet er heel leuk uit, maar eten en bediening zijn matig
Inrichting en sfeer in dit café zijn top! Helaas veel negatieve punten: - Eten was veel te zout (zowel de kip als de patat) - De 'hemelse modder' leek ook echt op modder en had geen smaak - De bediening liet ons erg lang wachten op onze drankjes, vergat ons 2 keer en kwam één keer met compleet het verkeerde aanzetten Helaas zonde van ons geld :(.


7.6
Gemiddelde
Emma
1 december 2016
Lekkere burgers!
Lekker gegeten. Wel wat prijzig


9.0
Gemiddelde
Matthijs
16 november 2016
Lekker eten, warme ambiance.
Café Lennep ziet er hip uit. Een warme ambiance in een ruim opgezet restaurant. Voor het gevoel zijn de tafeltjes niet zo achterlijk klein en dicht op elkaar gezet als bij veel andere Amsterdamse restaurants. Dat is fijn als je groter bent dan een meter zestig. Het eten was erg lekker! Het was wel rustig toen wij hier aten (op een dinsdag avond) en de bediening was top. Vriendelijk en meedenkend. Al met al een hele fijne plek om te eten, ik kom zeker nog eens terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.