Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jacob van Lennepkade 334, Amsterdam52.363021304.86249660Rotisserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Café Lennep, het nieuwe café van oud-west, gelegen aan de Jacob van Lennepkade vlakbij de Jan Pieter Heijestraat. Met ons relaxte terras aan het water en nog een terras in de binnentuin is er genoeg ruimte om lekker te lunchen, dineren en/of borrelen. Daarmee zeggen wij echter niet dat het bij ons binnen niet goed vertoeven is. Een mix van New York met de Amsterdamse bluf zorgt voor een warme uitstraling om de regenachtige dagen met een glimlach door te brengen. Dan hebben wij het nog niet eens over het uitzicht op onze rotisserie waar wij onze gerechten aan spiezen!

keuken:

Rotisserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café Lennep bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café Lennep8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Alexandra
24 juni 2017
Fantasievol en lekker eten
Donderdagavond voor het eerst bij Café Lennep gegeten en dat was een heel goede ervaring. Het eten was heerlijk en toch betaalbaar. Lennep is aan de ene kant modern ingericht aan de andere kant ademt het een ongedwongen sfeer van een buurtcafé. De bediening was perfect.


10.0
Gemiddelde
Kiki
23 juni 2017
Mjammie
Per toeval ben ik op het terras beland. Meteen maar een kippetje mee naar huis genomen. En die was zo lekker dat ik er een week later weer een ben gaan eten, maar dan daar ter plekke. De bediening is ongekend goed voor Hollandse begrippen. Vriendelijk, veel persoonlijke aandacht en alert. En die kippetjes!!!!! Dikke 10 voor alles.


8.0
Gemiddelde
Elly
6 juni 2017
Prima
Prachtig, sfeervol café-restaurant. Bediening vriendelijk. De niet opgewarmde gepofte aardappel was een misser. Kan gebeuren, er had best een drankje van de zaak tegenover mogen staan of iets dergelijks. Verder prima!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.