Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Jacob van Lennepkade 334, Amsterdam52.363021304.86249660Rotisserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Café Lennep, het nieuwe café van oud-west, gelegen aan de Jacob van Lennepkade vlakbij de Jan Pieter Heijestraat. Met ons relaxte terras aan het water en nog een terras in de binnentuin is er genoeg ruimte om lekker te lunchen, dineren en/of borrelen. Daarmee zeggen wij echter niet dat het bij ons binnen niet goed vertoeven is. Een mix van New York met de Amsterdamse bluf zorgt voor een warme uitstraling om de regenachtige dagen met een glimlach door te brengen. Dan hebben wij het nog niet eens over het uitzicht op onze rotisserie waar wij onze gerechten aan spiezen!

keuken:

Rotisserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café Lennep bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café Lennep7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Lyanne
23 oktober 2016
Een plek om terug te komen!
Heel lekker gegeten bij Cafe Lennep. Vooral de malse kip met pittige paprika saus is een aanrader. Het cafe/restaurant ziet er gezellig, knus en uitnodigend uit van binnen. Het personeel is heel vriendelijk en geven goed advies. Wij komen hier zeker nog een keer terug :)


6.0
Gemiddelde
irene
18 oktober 2016
jammer
al diverse malen bij lennep geweest en geode ervaringen gehad. Vandaar Lennep gekozen voor afscheid van een college. Helaas was duidelijk dat degene die werkt niet zo van groepen houdt. Het was rustig maar toch moest ik regelmatig zelf naar de bar lopen om iets te bestellen. Lege glazen warden niet opgehaald waardoor de tafel steeds voller werd. Ik ben beter gewend van Lennep. Het eten was verder prima, zoals altijd. Jammer van de bediening. BIj de damestoilet was van de ene het licht defect en van de andere de deurkruk. Lijkt me toch eenvoudig op te lossen, maar dit bleef (ondanks de rust voor personeel) onaangeroerd.


8.0
Gemiddelde
Florien
12 september 2016
Genoten
Erg gezellig, flexibel personeel. Heerlijk gegeten! Royale porties en fijne sfeer. Genoten!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland