Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Korenmarkt 10, Arnhem51.982705805.90407320Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
STOUT is sexy, spannend, open, spontaan en staat voor kwaliteit en is puurheid: wat je ziet is wat je krijgt.
Geen clubjes, geen kliekjes, je legt makkelijk contact met anderen of wij doen het voor je. De meeste gasten zijn 25+.
Genieten bij STOUT is goed drinken en eten, goed zitten, lekker dansen, goede gesprekken en lekker oh-en aan de bar met bekenden en onbekenden.

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Café Stout bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café Stout7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
j
25 april 2017
niet naar binnen gegaan
Gereserveerd maar toen we daar aankwamen zag het er niet uitnodigend uit. Na reviews te hebben gelezen niet gegaan en nu maar review geplaats omdat ik steeds email krijg om die te plaatsen


3.3
Gemiddelde
ar
13 maart 2017
domper
Na hier wel eens geborreld te hebben wilden we een keer een diner proberen bij Stout. In tegenstelling tot voorheen altijd vriendelijk en sociaal personeel stond er zondagavond een iets te bijdehante ober, die ook nog de serveerster, die overkwam er nog niet zo lang te werken, in het bijzijn van mij en andere gast meer maals af te bekken. Tegen mij was hij kortaf toen ik afrekende. Misschien omdat ik hem stoorde tijdens zijn avondeten? Was een domper op het uit eten. Eten zelf, we hadden de beef burger, was gewoon prima. De friet was veel, maar superslap. De salade bestond uit grote stukken tomaat komkommer en sla, niet echt bijzonder dus. We gaan hier nooit meer eten.


5.6
Gemiddelde
El
24 februari 2017
Prima, weinig ambiance
Uiteten met een vriendin, verder 1 stelletje in de zaak. Waarschijnlijk door de weersomstandigheden, kan gebeuren. Opzich vriendelijke bediening, beleefde jongeman. Eten was niet heel bijzonder, wel prima. Tijdens het hoofdgerecht kwam er een luidruchtige groepje mensen binnen van ongeveer 8 man, werd er geschoven met tafels en stoelen en ging de muziek wat harder. Wij vroegen wat er gaande was, bleek er op donderdagavond salsa avond te zijn. Vooral omdat we de enigen in de zaak waren, voelden we ons door de sfeer en non-communicatie opgelaten en niet op onze plek. Ook kwam ineens een vrouw van de net binnengekomen groep (eigenaresse?) onze tafel afruimen, i.p.v de jongeman. Kortom, chaotische en niet zo nette afsluiter van onze maaltijd.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.