Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groenendaal 45f, Rotterdam51.922224304.49442400Chinees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Red Pepper is een uniek restaurant, gespecialiseerd in de Chinese Sichuan keuken. Kenmerkend aan de Sichuan gerechten is de pittigheid. De scherpte van de gerechten zijn in meerdere gradaties van minder pittig tot zeer pittig. Onze chef-kok komt uit de Chinese provincie Sichuan en garandeert de authentieke smaak van de gerechten.

Aanvullend op de Sichuan keuken, biedt Red Pepper ook Hotpot aan. Hotpot is eveneens een Chinese manier van koken. Sterker nog, je kookt zelf je eigen eten. Een speciaal bouillon wordt in uw hotpot gegoten en aan de kook gebracht. De door uw geselecteerde groente, vis en vlees worden rauw aan uw tafel geserveerd. De bedoeling is om deze te koken in de hotpot en tegelijk op smaak te brengen in de bouillon. Wanneer de inhoud van de hotpot gaar is, kunt u deze dippen in de smaakvolle huisgemaakte sauzen van Red Pepper. Hotpot is makkelijk, lekker en last but not least, ook heel erg gezond!

Kom en beleef het zelf. “Discover the hot side of China” hier bij Red Pepper.

keuken:

Chinees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2014

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Red Pepper bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Red Pepper8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
willem
14 februari 2017
eindelijk een hotpot chinees gevonden
erg lekker eten, uitstekende bediening en helemaal niet duur.


5.3
Gemiddelde
Kees
6 februari 2017
Leuke stijl, matig eten
Bij Red Pepper gegeten. Met leuke kookpannetjes in een soort fondue stijl je eigen eten koken. Erg leuk, echter de smaak haalt het niet bij supermarkt-kwaliteit. De prijs is echter stevig. De bediening was vriendelijk. Daarom maar door de vingers gezien dat we tot 2 maal toe iets anders er bij kregen dan dat we besteld hadden. We houden wel van avontuur. Dus gaan we de volgende keer maar ergens anders eten. Dit is geen aanrader.


5.3
Gemiddelde
Ccs
5 februari 2017
Onbeperkt eten afgeschaft!
Gisteren wezen eten maar helaas is het dit keer zwaar tegengevallen. Wij zijn hiervoor aantal keer wezen eten en altijd goed bevallen. Doordat zij acties hebben van Groupon is het druk en is de service hartstikke slecht, je moet heel lang wachten totdat ze je drinken komen brengen en of bestellen. Voorheen was het all you can eat voor een bepaald bedrag en kon je eten wat je wilde nu hebben ze de concept veranderd naar 15eur per persoon en brengen zij een schaal met vis en vlees en een mandje voor 2 personen! Wij komen altijd daar zonder Groupon en gisteren zagen wij dat het veranderd was en wij gaven aan dat wij alleen garnalen en vis eten, na heel lang te overleggen hebben zij aangegeven dat wij een schaal met 13 garnalen kregen en als wij meer wilde bestellen dat het per portie 7 euro is. Ik vind het jammer dat zij het hebben veranderd en wij zullen na gisteren ook niet meer naar red pepper gaan.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.