Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groenendaal 45f, Rotterdam51.922224304.49442400Chinees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Red Pepper is een uniek restaurant, gespecialiseerd in de Chinese Sichuan keuken. Kenmerkend aan de Sichuan gerechten is de pittigheid. De scherpte van de gerechten zijn in meerdere gradaties van minder pittig tot zeer pittig. Onze chef-kok komt uit de Chinese provincie Sichuan en garandeert de authentieke smaak van de gerechten.

Aanvullend op de Sichuan keuken, biedt Red Pepper ook Hotpot aan. Hotpot is eveneens een Chinese manier van koken. Sterker nog, je kookt zelf je eigen eten. Een speciaal bouillon wordt in uw hotpot gegoten en aan de kook gebracht. De door uw geselecteerde groente, vis en vlees worden rauw aan uw tafel geserveerd. De bedoeling is om deze te koken in de hotpot en tegelijk op smaak te brengen in de bouillon. Wanneer de inhoud van de hotpot gaar is, kunt u deze dippen in de smaakvolle huisgemaakte sauzen van Red Pepper. Hotpot is makkelijk, lekker en last but not least, ook heel erg gezond!

Kom en beleef het zelf. “Discover the hot side of China” hier bij Red Pepper.

keuken:

Chinees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2014

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Red Pepper bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Red Pepper8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.3
Gemiddelde
Marielle
14 maart 2017
Niet voor herhaling vatbaar
Gisteren met mijn vriendinnen wezen hotpotten. Bij. Innenkomst zijn we de enige in het restaurant. Is dit een voorteken? Een dame komt naar ons toe en probeert in haar beste Nederlands uit te leggen wat de bedoeling is. We moeten een bouillion uitkiezen. Allemaal runderbouillions en een ( duurdere? ) vegetarische bouillion. Een andre dame komt aansloffen met een grote bak bouillion en vult onze bakjes. Bij het bestellen hebben we aangegeven dat er een geen vlees eet en twee geen vis of schaaldieren. Maar een aanpassing van de geleverde schaal met producten om in de bouillion te doen is helaas niet mogelijk. Dit is nu eenmaal het menu. Wel kunnen we groente e.d. Bijbestellen voor respectievelijk 3-5 of 7 euro! Het assotiment vis op de schaal was redelijk goed. Oester, mosselen, garnalen en wat andere ondefinieerbare vissoorten. Bij het vlees was het echt schrikbarend. Er waren balletjes met drie kleuren. Dit bleek rind, kip en varkensvlees te zijn. Wij haalden dit er niet uit. Ook lag er iets op dat leek op smac uit zo een blikje van de supermarkt. Bij de groentes kreeg je Meerdere soorten paddestoelen en paksoi en broccoli. Wel jammer dat je er precies een per persoon kreeg. De bouillion was smakeloos, vet en kon dus wel wat kruiden en zout gebruiken. Ons idee van lekker eten viel met deze bouillion in het water. Veel meer was het niet. En als klap op de vuurpijl had een van ons meteen last van haar darmen en de ander de volgende ochtend. Nee voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar!


8.0
Gemiddelde
Floor
4 maart 2017
Heerlijk ECHT chinees eten
Wil je een keer echt proeven hoe het eten in de provincie Szechuan smaakt dan moet je Red Pepper gaan. Bediening is goed en geeft goede adviezen.


8.6
Gemiddelde
willem
14 februari 2017
eindelijk een hotpot chinees gevonden
erg lekker eten, uitstekende bediening en helemaal niet duur.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.