Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Belfort 2, Almere52.370766905.21824040Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Met trots is onze 5e vestiging Hudson Bar & Kitchen geopend in het gezellige winkelcentrum van Almere. Twee verdiepingen met sfeervolle nisjes, intieme hoekjes de nodige dosis humor, de bekende hudson wall of fame en twee gigantische bizonkoppen als eyecatcher in het trapportaal. Vanaf borreltijd tot laat op de avond serveren de bartenders fine wines en amazing cocktails. Bovendien heeft de vestiging een groot terras waar met goed weer heerlijk van dit alles genoten kan worden. Perfect voor een pitstop tijdens het shoppen in de Citymall.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hudson Bar & Kitchen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hudson Bar & Kitchen7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
willy
23 april 2017
heerlijk
heerlijk gegeten, voor een redelijke prijs, alleen jammer dat het niet bij ons in de buurt is, wij waren in Utrecht, zijn op de terugweg bij Hudsons Almere gaan eten, gaan er niet speciaal voor heen.


8.0
Gemiddelde
Peter
16 april 2017
van Alphen
Goed eten, leuke ambiance en vriendelijk personeel, dus wat mij betreft een aanrader.


6.3
Gemiddelde
Leontine
8 april 2017
Prima restaurant
Lekker gegeten, echter het is wel gewoon een hamburger met frites. Geen fancy groente of ander lekkers als bijgerecht. De sfeer zou veel gezelliger kunnen zijn, we zaten naast de bedieningstafel, waar heel veel personeel heen en weer loopt, dat is wel wat storend. Leuk muziekje en een kaarsje op tafel zou het ook gezelliger maken. Bediening erg vriendelijk en attent!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.