Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Belfort 2, Almere52.370766905.21824040Amerikaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Met trots is onze 5e vestiging Hudson Bar & Kitchen geopend in het gezellige winkelcentrum van Almere. Twee verdiepingen met sfeervolle nisjes, intieme hoekjes de nodige dosis humor, de bekende hudson wall of fame en twee gigantische bizonkoppen als eyecatcher in het trapportaal. Vanaf borreltijd tot laat op de avond serveren de bartenders fine wines en amazing cocktails. Bovendien heeft de vestiging een groot terras waar met goed weer heerlijk van dit alles genoten kan worden. Perfect voor een pitstop tijdens het shoppen in de Citymall.

keuken:

Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Hudson Bar & Kitchen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hudson Bar & Kitchen7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Rein
19 maart 2017
Goed met ruimte voor verbetering.
Weer eens lekker gegeten bij de Hudson. Wel een paar puntjes die voor verbetering vatbaar zijn. De barst in het glas kan gebeuren, ook een nieuwe voor gekregen. Wel apart dat ik het drankje dan nog een keer moet betalen. Als voorgerecht hadden we onder andere een caesarsalade z├│nder ei besteld. Resultaat: zelden zoveel ei gezien in een salade... Daarna hadden we alllemaal de ossenhaas spiesen. Heerlijk! Echt een aanrader. Mede dankzij de vriendelijke serveerster een ruime voldoende, hopelijk de volgende keer nog beter.


10.0
Gemiddelde
Esther, Marco,...
14 maart 2017
Hudson lekker eten en perfecte service !
We hebben heerlijk genoten van lekker eten. Gezelligheid. En super service. Zelfs de diet wensen waren top begrepen. Maar ook om ons hondje werd super gedacht !


7.0
Gemiddelde
Klaas
13 maart 2017
Bediening moet echt beter
Erg goed eten, de sfeer is super! Daar is echt niet over te zeggen. Echter de bediening is niet wat ik had verwacht bij Hydson. Overigens 1 kanttekening: Dit gold voor de avond. Ik heb er vaker gelunched, dit was super. Aantal voorbeelden waarvan ik denk dat het beter moet: - Als ik vraag wat het verschil is tussen chardonnay of sauvignon (wat overal basis wijn is) en ik als antwoord krijg "moet je even in de kaart kijken" vind ik dat er echt simpele basis kennis mist. Wees dan slim en zeg "dat ga ik even na vragen bij mijn collega's" - Glazen met drank brengen die aan de rand van het glas worden uit geserveerd. Dan zal ik wel een piepert zijn maar ik vind dat echt heel goor. - Telkens zelf moeten vragen of ik nog wat drinken mag bestellen;snap ik niets van... Maar nogmaals; het eten en de sfeer is super.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.