Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Buiksloterweg 5c, Amsterdam52.383337004.90368170Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het menu van THT bestaat uit kleine gerechten uit alle windstreken die uitnodigen om te delen. Je kan op deze manier een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar voor diegene die op doorreis zijn, naar een voorstelling of concert, is er ook volop keuze.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2014

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant THT bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant THT8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Eveliene Nicolette
24 juni 2017
Fijne avond, lekker eten, paar kleine opmerkingen
Op een warme door de weekse avond. Waren vele restaurants in Noord vol met reserveringen of afgehuurd. TH had echter nog plek, want het er groot. Gelukkig maar! We hadden zelfs een plekje op het terras aan grote picknick tafels. Het was goed vol gelopen maar hebben geen last gehad van de drukte. Het concept van kleine gerechten die je kan delen spreekt me aan en past sfeer van de plek. Die niet chic is maar wel verzorgd. Ondanks de grote van het restaurant liep er veel personeel, was de wachttijd beperkt en tafeltjes werden snel en netjes bijgewerkt. Ik vond de bediening attent ondanks dat enkel het brood maar niet de nachos werd gebracht.werd door ons te laat opgemerkt, dus ook geen opmerking van gemaakt. Stond trouwens ook niet op de rekening. Één keer werd mijn cola Light 'vergeten' maar dat werd opgemerkt voordat ik er zelf bij stil had gestaan en direct gebracht. Eten is verzorgd en lekker van smaak. De Sticky duck met hoisin saus op een bapao met wakame salade. Vond ik erg lekker van smaak. Had ik juist niet iets erg bijzonder verwacht. Dus postief verrast. We hadden ook Caesersalade van little gem, ansjovismayonaise, croutons, ei en Parmezaanse kaas Deze vond ik wel erg grof. Het kropje maar 1 of 2 keer door gesneden is wel erg makkelijk. Smaak van het geheel was wel goed. Andere gerechten waren ook goed van smaak. Alles bij elkaar zeker reden voor een herhaling en om iets verder te fietsen dan de NDSMwerf.


8.6
Gemiddelde
Caro
22 juni 2017
Super
Leuk concept! Een uitgebreide kaart, met een fusion van gerechten, in verrassende smaken én verrukkelijk bereid. Aan het einde van deze smakelijke tocht word je blij verrast, want de eindafrekening is zeker geen deceptie. Super!


9.0
Gemiddelde
Anneke
19 juni 2017
30 jarige trouwdag nóg feestelijker door THT
Heerlijke avond gehad op het terras tgv ons 30jarig huwelijk, samen met ons gezin. Het eten was erg lekker, maar bovenal hele prettige bediening. Dat kan een avond maken of breken. Dank THT!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.