Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Buiksloterweg 5c, Amsterdam52.383337004.90368170Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het menu van THT bestaat uit kleine gerechten uit alle windstreken die uitnodigen om te delen. Je kan op deze manier een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar voor diegene die op doorreis zijn, naar een voorstelling of concert, is er ook volop keuze.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2014

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant THT bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant THT8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Swea
17 januari 2017
Nieuwjaarslunch
Met 18 vrouwen hebben we een heerlijk lunch gegeten bij het Tolhuistuin. Service uitstekend en genoeg keuze om van te smullen! Volgende jaar weer!


6.0
Gemiddelde
Shanty
16 januari 2017
Shared dinner
Als vegetariƫr kon ik tevreden zijn met de gerechten van het shared dinner. Het was smakelijk en niet standaard. Wel jammer dat de hoofdgerechten na elkaar werden opgediend zodat ik tijdens de andere twee gerechten alleen kon toekijken hoe de rest van de groep dineerde. Ook jammer dat wanneer je als groep om 18:15 reserveert, je om 19:40 wordt gevraagd om de tafel te verlaten vanwege een volgende groep. Dit geeft een opgejaagd gevoel, waarop ik niet zit te wachten wanneer ik ruim van te voren reserveer in een restaurant.


8.6
Gemiddelde
Wouter
14 januari 2017
Dat gaan we vaker doen!
Heerlijk eten en flinke biertjes op de tap, prima combinatie. Akoestiek is uitstekend, dus je blijft elkaar verstaan in alle drukte.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.