Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwendam 1, Hoorn52.638087105.06281070Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Steak bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Steak8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Jeroen
12 augustus 2017
Top!
Lekker eten! Fijn team van bediening, we zaten vooraf aan het eten wat langer te praten en het viel mij als oud barkeeper op dat het meisje wat niet ons drankje had opgenomen maar mij met de bierkaart zag zitten eerst contact met haar collega zocht ipv dubbel te komen vragen wat we drinken wouden, tussen het voor & hoofdgerecht in werdt door de oplettende bediening ook netjes gevraagd of we al aan het hoofdgerecht toe waren. Het eten wat van goede porties en goede saus erbij. Restaurant Steak, Een aanrader!


8.3
Gemiddelde
Yvonne
3 augustus 2017
Top snel smakelijk en goed vlees
Lekker restaurant voor eventjes een lekker vliesje halen , niet super romantisch ofzo maar goed eten voor een degelijke prijs en een superpluspunt gratis kraanwater in karaf! Chapeau!


7.3
Gemiddelde
Niels
31 juli 2017
Goed gegeten
Afgelopen zondag met vrienden hier goed gegeten. Gewoon precies wat je kan verwachten van een steak house. Restaurant van binnen leuk aangekleed en niet te druk. Enige minpunt dat er een aantal dingen niet meer te bestellen waren, omdat het op was. Dit mag natuurlijk niet kunnen. Vandaar de service iets lager.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.