Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bellamyplein 47, Amsterdam52.367756804.86821740FransEuropees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Remise47 is a place where locals and tourists eat & socialize. A tranquil spot located just a stone throw away from the popular Jordaan neighbourhood. Enjoy our signature dishes with friends, drink a cocktail or work on your laptop at Remise47.

In spring and summer, you can enjoy cocktails, lunch or dinner on the lively terrace. This is the perfect place to lunch, brunch, dine or host events.

Keukens:

Frans, Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2014

terras

parasols aanwezig 

 Reviews over Restaurant Remise478.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Claartje
5 december 2016
Lekker tafelen bij de Hallen op een rustige plek
We aten met 7 personen bij remise47. Is uitstekend bevallen. De service was snel, adequaat en prettig. De plek sfeervol, rustig hoewel alle tafels bezet waren. Er is ruimte gelaten tussen de tafels, wat privacy geeft. Het eten was prima, wel iets wisselend. De quinoasalade niet echt verfijnd of geschikt als voorgerecht/ beetje saai, de pompoensoep echt heerlijk evenals de vitello tonnata. De eend erg lekker. De porties iets ruim bemeten, voor ieder een grote portie frites en sla. Anderen zullen dat misschien juist op prijs stellen. Al met al een aanrader ook voor een grotere groep. Dat kunnen ze hier goed aan.


8.6
Gemiddelde
Imke
23 november 2016
Fantastische keuken, bediening en omgeving.
Niks meer aan doen, helemaal top. Was er voor het eerst, maar als local is dit voor mij nu al een vaste stek! Ga zo door!


8.3
Gemiddelde
Bob
19 november 2016
prettig restaurant, lekker gegeten
Het was een prettige kennismaking met Remise 47, letterlijk en figuurlijk een andere kant van De Hallen. Vriendelijke en vlotte bediening, en het eten was uitstekend verzorgd en smakelijk. . Zelden hebben we van zulke malse entrecote en eendeborstfilet kunnen genieten. Porties ook prima, tafeltjes voor 2 personen wat klein.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.