Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Burgwal 45-49, Delft52.010319204.36191620Barbecue/GrillEetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ook Bierfabriek Delft is een mix van bierbrouwerij, grand-café en restaurant, waar kwaliteit voorop staat. Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje, voor een biertje aan de bar of aan je eigen taptafel. In het weekend draait een DJ vanaf 22.00 uur. En op de menukaart staan veelal biologische producten. We bakken elke dag vers brood, met gist van onze eigen bieren. En het boerderijkippetje is onze trots - een groot succes al in Amsterdam en wij hopen snel ook in Delft.

Keukens:

Barbecue/Grill, Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2014

 Reviews over De Bierfabriek Delft8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Simone
18 januari 2017
Een keer maar nooit meer
Geen keuze, slechte bediening. Te duur, niet speciaal Keus uit dagspecial, of het kippetje ( krielkuiken) , voorgerechten niets bijzonders. Kip was goed op smaak maar het zou fijn zijn als je kan kiezen en niet een standaard kippetje krijgt. Wij kwamen speciaal voor het zelfgebrouwen bier, maar dat was niet lekker. 13,50 euro voor een.kippetje is flink aan de prijs. De sfeer was goed. Bediening erg traag en we voelden ons zelfs genegeerd


7.0
Gemiddelde
Marianne
15 januari 2017
Niets bijzonders, simpel maar goed eten
Leuk dat er pinda's gepeld kunnen worden! Duurde even voordat bediening zich aan ons tafeltje meldde, maar daarna ging het goed met vlotte en snelle bediening. Keuze is beperkt tot 3 hoofdgerechten : vegetarisch,vlees of het beroemde kippetje. Kwaliteit is prima, zonder fratsen.


8.6
Gemiddelde
Thijs
12 januari 2017
Afscheidsetentje
Gezellig met zn 4-en gegeten en bijgekletst in een sfeervolle omgeving.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

jamal, Rotterdam
4 februari 2015

Gister hier eindelijk naar binnen gelopen na elke dag er langs gelopen te hebben . leuk ontvangen door een jongedame en na enige uitleg over de zaak zijn we gaan zitten en hebben het beroemde kippetje besteld . super aanrader! eerste bier was normaal maar de speciaal bier rosso was net wat ik nodig had. heb gelijk kunnen reserveren voor een 2de bezoek .


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.