Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Burgwal 45-49, Delft52.010319204.36191620Barbecue/GrillEetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ook Bierfabriek Delft is een mix van bierbrouwerij, grand-café en restaurant, waar kwaliteit voorop staat. Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje, voor een biertje aan de bar of aan je eigen taptafel. In het weekend draait een DJ vanaf 22.00 uur. En op de menukaart staan veelal biologische producten. We bakken elke dag vers brood, met gist van onze eigen bieren. En het boerderijkippetje is onze trots - een groot succes al in Amsterdam en wij hopen snel ook in Delft.

Keukens:

Barbecue/Grill, Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2014

 Reviews over De Bierfabriek Delft8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Brigitte
20 februari 2017
Heerlijke avond
Heerlijk gegeten en super bediening.


4.3
Gemiddelde
Rogier
20 februari 2017
Matig eten, slechte bediening
Afgelopen zaterdag met een groep van 13 personen geborreld en gegeten. Zeer teleurstellende ervaring. Al bij de borrel aan de bar werden we niet gastvrij ontvangen. Het bestellen van een biertje werd door de bediening al als vervelend ervaren. De bar was voortdurend ernstig onderbezet, dat zal wel de reden geweest zijn voor dit gedrag. Om 19:30 gingen we aan tafel. We wilden om 22:00 klaar zijn omdat dan de muziek begon en een gesprek niet meer mogelijk is. Toen we om 20:00 nog geen menukaart gezien hadden, maar eens gaan navragen. Hij kwam eraan, zonder menukaart. Toen maar eens menukaarten gaan halen (2 voor 13 man). Na de bestelling kwam het voorgerecht redelijk snel. Daarna gebeurde er niets meer. Na ruim een uur maar weer verhaal gaan halen: "alles komt over tien minuten aan" Na een kwartier nog niets. Toen was het verhaal dat er iets fout was gegaan in de keuken en dat het eten er over 5 minuten zou zijn. Tegen ongeveer 22:00 uur kregen we eindelijk ons hoofdgerecht. Meteen verwarring over de steaks. Was deze nou medium of medium rare? Twee van ons hadden een rare steak besteld, maar die was meer dan medium. Er werd wel meteen aangeboden om deze steaks te vervangen (volgens mij wist de bediening al dat het fout zat voor het geleverd werd). Toch maar niet omgeruild, we waren bang dat we dan nog een uur zouden moeten wachten. We hadden onze buik er inmiddels van vol. Afruimen duurde ook weer een hele tijd en de rekening zijn we uiteindelijk zelf maar gaan halen. Toetjes en koffie hebben we maar laten zitten. Hoewel we, als tegenprestatie voor alle chaos, een deel van de drank niet hoefden af te rekenen, zijn we toch erg teleurgesteld. De kwaliteit van het eten is ook al niet bijzonder. Slechte, onattente bediening, veel te weinig personeel. Dus, eens maar nooit weer.


6.6
Gemiddelde
Peter
20 februari 2017
was een mooie sfeer en gezelligheid.
Was een mooie sfeer en gezelligheid. Helaas waren de obers onprofessioneel en merkte je op dat ze eigenlijk geen zin hadden in hun werk. Het restaurant zelf is een mooi concept en ziet er heel leuk uit.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.