Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Evert Wijtemaweg 5, Den Haag52.072947014.24746952Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant PEX bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant PEX8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Marjan
18 februari 2017
Goed en goed betaalbaar
Heerlijk gegeten. Goede bediening. Jammer dat er erg weinig bezoekers waren. Ik werd erg onrustig door het heen en weer geloop van een mannelijke medewerker. Was van alles aan t opruimen. Ging steeds naar buiten en liet deur dan hard dicht vallen.


9.0
Gemiddelde
Eveline
13 februari 2017
Heerlijk ontbijt/lunch
Heerlijk en gezellig ontbeten met de familie. Kinderen hadden het prima naar hun zin in de speelkamer en vonden de pannenkoeken lekker. Ontbijt voor de volwassenen was zeer ruim, vers en erg lekker. Bediening was adequaat en heel vriendelijk ondanks de grote drukte


8.3
Gemiddelde
Wim
9 februari 2017
Lekker gegeten
Laatst met tien personen gegeten in restaurant Pex (voorheen De Wildhoef) in Den Haag. Uitgekozen vanwege het kunnen parkeren voor de deur en de prettige prijzen. De menukaart is tamelijk beperkt en bestaat uit zowel vlees- als visgerechten. De prijzen bleven allemaal onder de ā‚¬20. Wel moest er voor sausjes extra worden betaald. De voorgerechten waren vrij stevig aan de prijs. De drankjes ook, maar dat is overal zo. De kwaliteit van het eten was dik in orde. Het smaakte allemaal lekker en de porties waren royaal bemeten. De dames van de bediening hebben daarbij hun best gedaan om aan ieders wensen te voldoen en dat is prima gelukt. Jammer was, dat er voortdurend mensen in en uit liepen naar het (verwarmde) terras, waardoor er steeds een golf vrieskou meekwam. Niet echt prettig als je zit te eten. Nog een klein minpuntje was de aankleding van de eetzaal. Die had echt wel wat gezelliger en smaakvoller gekund, meneer Pex! Kijk maar eens bij de concurrentie rond.....! Niettemin een adres om zeker nog eens terug te komen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.