Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Evert Wijtemaweg 5, Den Haag52.072947014.24746952Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant PEX bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant PEX8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.0
Gemiddelde
Paola
27 maart 2017
Nier naar verwachting
Ik had voor de verjaardag van mijn zoon gereserveerd bij Pex, omdat op verschillende sites die als tip wordt gegeven en op de site van Pex is een hele pagina over kinderfeestjes. - bij het reserveren is de service heel goed! Je krijgt gelijk antwoord op je vraag etc. - ik heb een crea bea feest gereserveerd voor mijn zoon en heb samen met de coordinator telefonisch contact gehad over hoe de middag zal lopen. - toen ik aankwam was de coordinator er niet, maar werd geholpen door 2 meiden die absoluut geen idee hadden wat ze aan het doen waren. Wel super aardig, maar dat helpt niet. De hele middag moest ik vragen wanneer bepaalde dingen gingen gebeuren en vond dat er absoluut geen begeleiding was de hele middag. - het restaurant is super mooi en leuk, maar absoluut geen sfeer, geen muziek, super slechte en trage service. En wanneer je dit aankaart, wordt als antwoord gegeven dat het heel druk is. Maar ze hadden 3 feesten tegelijk gereserveerd, dus dan konden ze wel voor extra hulp zorgen. Er werd een shmink dame voor mij geregeld, maar deze heeft in 15 minuten 4 kindjes geshminkt ( heel mooi) Maar 42 euro voor kwartiertje vind ik ook belachelijk. Latwr kwam de coordinator, heb ik ook aangegeven dat ik jammer vond dar er absoluut geen begeleiding was, heeft ze toch haar best gedaan om dit te doen, maar toen was het feestje al bijna voorbij. als er absoluut geen begeleiding is, is het oke, maar moet wel duidelijk dit informeren!


9.3
Gemiddelde
Corine
27 maart 2017
Doen we nog eens!
Geweldige middag gehad in Pex. Hartelijke ontvangst door Anouk en daarna een heerlijke, uitgebreide lunch met zelfs een apart klaargemaakt, heel smakelijk bordje voor de veganist in ons gezelschap. De ( kleine) kinderen hadden hun eigen tafel, met pannenkoeken om zelf te versieren, limonade, ijs... Ze konden naar buiten naar de speeltuin of binnen spelen in de speelgoedkamer. Hadden het heerlijk naar hun zin. En wij ook! Lieve Pex-medewerkers, heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen en zeker tot ziens!


8.6
Gemiddelde
Anneke
26 maart 2017
Afscheidsreceptie
Liep uitstekend. Alles volgens afspraak .


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.