Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Evert Wijtemaweg 5, Den Haag52.072947014.24746952Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant PEX bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant PEX8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Yvonne
20 februari 2017
kindvriendelijk, gezellig restaurant
Pex is voor ons een ideaal restaurant. Het is er erg gezellig en het voordeel is dat het ontzettend kindvriendelijk is. Het eten is heerlijk. De bediening is uiterst vriendelijk. De prijs is redelijk en heel goed in verhouding tot wat je er voor krijgt. Kortom een aanrader voor jong en oud.


7.0
Gemiddelde
Marjan
18 februari 2017
Goed en goed betaalbaar
Heerlijk gegeten. Goede bediening. Jammer dat er erg weinig bezoekers waren. Ik werd erg onrustig door het heen en weer geloop van een mannelijke medewerker. Was van alles aan t opruimen. Ging steeds naar buiten en liet deur dan hard dicht vallen.


9.0
Gemiddelde
Eveline
13 februari 2017
Heerlijk ontbijt/lunch
Heerlijk en gezellig ontbeten met de familie. Kinderen hadden het prima naar hun zin in de speelkamer en vonden de pannenkoeken lekker. Ontbijt voor de volwassenen was zeer ruim, vers en erg lekker. Bediening was adequaat en heel vriendelijk ondanks de grote drukte


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.