Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Evert Wijtemaweg 5, Den Haag52.072947014.24746952Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant PEX bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant PEX8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Leonie
25 september 2017
Superleuk feestje
We hebben bij Pex, voor de 2e keer, een kinderfeest gegeven. Familie, vrienden en hun kinderen waren weer heel welkom. De bediening was professioneel, aanwezig wanneer nodig en vriendelijk. Geen moeite teveel! Heel fijn! Gevoel dat er veel mogelijk was. Enige minpuntje was dat we met heel veel nadruk hadden aangegeven dat de taart met heel veel voorzichtigheid moest worden behandeld en dat dat toch niet helemaal goed ging. De taart was in de doos omgevallen wat we eigenlijk niet meer helemaal goed kregen. Dat was jammer want dat maakte het taartmoment wat minder en het was zonde van een heel dure handgemaakte taart. Na afloop van de kinderverjaardag nog heel lekker gegeten. Snel lekker en goed! Veel dank! Volgende keer vraag ik alleen wel of ik zelf mijn taart in en uit de koeling mag halen:-)


10.0
Gemiddelde
Jorg
25 september 2017
PEX was top!
Pex heeft onze klassenborrel super verzorgd! Voor alle kinderen lagen kleurplaten klaar en kannen met limonade. Voor de ouders hielden ze netjes de bon bij en alle ouders konden zelf het eten voor hun kids regelen. Niets was te gek! Dus TOP gedaan PEX!


8.0
Gemiddelde
Petra
24 september 2017
Restaurant is gewoon goed. Overdosis aanwezige kinderen minpunt.
Gezellig en heerlijk gegeten met een groep van 5. 4 volwassene en een puber. We hadden een diner bij PEX. Parkeren kon goed, lekker dichtbij en gratis. Gastvrij welkom. Leuke kaart met voor ieder wat wils, en tegen redelijke prijzen. Eten kwam binnen redelijke tijden en was heerlijk. Kortom qua bediening, service, ambiance, eten, kwaliteit, prijs zijn we echt super tevreden. We vonden alleen alle aanwezige kinderen van de overige gasten erg aanwezig, druk, waren enorm heen en weer aan het lopen, spelen en schreeuwerig, gingen zelfstandig naar het toilet wat de hygi├źne aldaar niet ten goede kwam (subtiel omschreven) Kan het restaurant niets aan doen. Opvoedkundige taak ligt bij de ouders, maar niemand sprak zijn eigen kroost aan. En wellicht hadden we op een andere datum veel minder kinderen aangetroffen waardoor we dit anders zouden ervaren. Maar hierdoor twijfel ik wel of ik nog een keer dit restaurant zou uitkiezen. Terwijl het restaurant er eigenlijk ook niets aan kan doen want hun acties en producten waren gewoon goed.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.