Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Grotestraat 100, Almelo52.355514206.66579670Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Sociëteit heropende haar deuren vanaf 20 september 2015. Het karakteristieke monumentale pand van restaurant De Sociëteit bleef behouden maar het interieur verdiende een nieuw jasje. De klassieke grandeur van het originele pand wordt door de frisse uitstraling van het nieuwe interieur benadrukt. Almelo is met de vernieuwde Sociëteit een uniek restaurant rijker. Het stylingteam paste de kleuren van de wanden en het plafond aan, plaatste een nieuwe vloer en nieuw meubilair. De Sociëteit bevindt zich midden in het historische stadscentrum van Almelo en staat garant voor een diner of lunch in een schitterende ambiance. U bent van harte welkom!

keuken:

Regionaal

Prijzen:

3g-keuzemenu: € 29,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Sociëteit bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Sociëteit8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Aylin
9 oktober 2016
Uitzonderlijk
Uitzonderlijk gegeten. Goede wijn, overheerlijk voor, hoofd en nagerecht. Erg prettige sfeer. 2 van de 3 obers vonden wij wat minder. Lang wachten totdat er iemand aan tafel kwam.


8.0
Gemiddelde
Willem Rudolf
8 oktober 2016
ervaringen tijdens ons verblijf in het Theaterhotel Almelo
In verband met een paar zeer drukke tentoonstellingsdagen in Goor vroegen wij om een rustige kamer en die was inderdaad voor ons gereserveerd. Luxe kamer 6e verdieping. Alles prima geregeld, in de garage zelfs een plekje als het licht op rood stond. Handdoeken werden categorisch vergeten en werden dan zo snel mogelijk door de vriendelijke receptie dames alsnog gebracht. Wij aten na de arbeid relaxed in de Sociëteit. Keuken goed maar niet zo goed als in Hengelo. Leuke ruimte die echt aan vernieuwing toe is. Vloeren zijn af en de stoelen zijn te laag of de tafels te hoog. Het eten was overigens best in orde en de bediening ook hier weer erg vriendelijk. Ontbijt goed georganiseerd, de vers fruitbakken zijn te eenzijdig, meloen, ananas en weer meloen. Toch zouden wij een volgende keer best weer in Almelo willen logeren. Meer sfeer dan in Hengelo dat een veel zakelijker uitstraling heeft. Iedereen moet zulke ervaringen persoonlijk meemaken en verwerken. Ons advies is gewoon proberen.


8.0
Gemiddelde
Ellis
6 oktober 2016
Eten
Het eten was perfect alleen mis ik op de kaart het senioren menu.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland