Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 100, Almelo52.355514206.66579670Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Sociëteit heropende haar deuren vanaf 20 september 2015. Het karakteristieke monumentale pand van restaurant De Sociëteit bleef behouden maar het interieur verdiende een nieuw jasje. De klassieke grandeur van het originele pand wordt door de frisse uitstraling van het nieuwe interieur benadrukt. Almelo is met de vernieuwde Sociëteit een uniek restaurant rijker. Het stylingteam paste de kleuren van de wanden en het plafond aan, plaatste een nieuwe vloer en nieuw meubilair. De Sociëteit bevindt zich midden in het historische stadscentrum van Almelo en staat garant voor een diner of lunch in een schitterende ambiance. U bent van harte welkom!

keuken:

Regionaal

Prijzen:

3g-keuzemenu: € 29,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Sociëteit bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Sociëteit8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Simone
1 oktober 2017
Een sociëteit waardig!
Een sfeervolle lokatie met een leuke serre. De serre is heel gezellig en een fijne plek als je samen bent en iets te vieren hebt. Daarnaast is de klantvriendelijkheid en de service prima. Deze basis zorgt ervoor dat de heerlijke gerechten optimaal tot hun recht komen. We zijn nu voor de 3e keer geweest en duidelijk niet voor het laatst!


8.3
Gemiddelde
Patricia
24 september 2017
Heerlijke avond gehad
Erg lekker gegeten zeer vlotte bediening. Eten hadden we ook snel. En heel mooi betaalbaar.


9.3
Gemiddelde
Trudie
24 september 2017
Verrassend lekker
We hebben heerlijk gegeten bij de Sociëteit, mooi opgemaakte borden en het smaakte ook allemaal erg lekker, super vriendelijke bediening en snel als je dat wilde. We zaten in de serre, daar zit je wel erg dicht op het tafeltje naast je, bovendien stonden er steigers voor het raam maar die zullen binnenkort wel verdwenen zijn. Dus wat eten en bediening betreft heeft de Sociëteit ons weer verrast!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.