Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 100, Almelo52.355514206.66579670Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Sociëteit heropende haar deuren vanaf 20 september 2015. Het karakteristieke monumentale pand van restaurant De Sociëteit bleef behouden maar het interieur verdiende een nieuw jasje. De klassieke grandeur van het originele pand wordt door de frisse uitstraling van het nieuwe interieur benadrukt. Almelo is met de vernieuwde Sociëteit een uniek restaurant rijker. Het stylingteam paste de kleuren van de wanden en het plafond aan, plaatste een nieuwe vloer en nieuw meubilair. De Sociëteit bevindt zich midden in het historische stadscentrum van Almelo en staat garant voor een diner of lunch in een schitterende ambiance. U bent van harte welkom!

keuken:

Regionaal

Prijzen:

3g-keuzemenu: € 29,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Sociëteit bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Sociëteit8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Judith
20 maart 2017
Mevr.
Ik en imijn jongste zoon hadden een gift for you bon gekregen van lieve vriendinnen, omdat mijn oudste zoon vorige maand overleden is. Ons grote verdriet werd een beetje vedrongen door dit mooie gebaar., vriendelijk personeel en een heerlijke high tea de luxe.


10.0
Gemiddelde
Jeanet
17 maart 2017
Wat een mooie locatie.
Een heerlijke beleving.


7.0
Gemiddelde
toon
14 maart 2017
tuut tuut
Een driegangenmenu voor een show in het theater is misschien geen goed idee, het tempo waarin de gangen werden aangedragen is naar mijn mening te hoog, het eten was kwalitatief prima ,carpaccio mag iets dunner gesneden, vlees was prima en dessert een prettige afsluiting


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.