Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grotestraat 100, Almelo52.355514206.66579670Regionaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant De Sociëteit heropende haar deuren vanaf 20 september 2015. Het karakteristieke monumentale pand van restaurant De Sociëteit bleef behouden maar het interieur verdiende een nieuw jasje. De klassieke grandeur van het originele pand wordt door de frisse uitstraling van het nieuwe interieur benadrukt. Almelo is met de vernieuwde Sociëteit een uniek restaurant rijker. Het stylingteam paste de kleuren van de wanden en het plafond aan, plaatste een nieuwe vloer en nieuw meubilair. De Sociëteit bevindt zich midden in het historische stadscentrum van Almelo en staat garant voor een diner of lunch in een schitterende ambiance. U bent van harte welkom!

keuken:

Regionaal

Prijzen:

3g-keuzemenu: € 29,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Sociëteit bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Sociëteit8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
TIlly
20 augustus 2017
Gezellig tafelen na een stevoren wandeling.
We gingen voor het 3 gangen menu. Dat prijs en kwaliteit zeker dik ok is.Wat wel spijtig is dat er geen keuzekaart voor aperitief is en dat je dan ook op voorhand geen prijs kent, zo ook van het bier. Ik heb me dan een Aperolspritz besteld , jammer dat ze gewoon een glas zonder ijs met het flesje voor je neus zetten terwijl ze al hun gerechten netjes garneren. Maar alvast een aanrader


9.0
Gemiddelde
Marcel
19 augustus 2017
Leuke actie laatste tafeltje
Denk je, dat kost weinig via het laatste tafeltje? Dat klopt, tweede rangs? Zeker niet! Lekker gegeten, leuke ambiance en vriendelijke bediening. Hadden de vaart erin maar na de gevraagde pauze in verband met de wijn hebben ze deze snelheid keurig aangepast. Gerookte zalm vooraf, een werkelijk grote malse biefstuk en een mooie afsluiting met yoghurt mousse, magogelei en verse aardbeien. Gewoon lekker! bijpassende wijnen maakte het geheel compleet. Zeker een aanrader!


8.0
Gemiddelde
Jolanda
15 augustus 2017
Gezellig restaurant
Gezellig restaurant onder de vleugels van Van der Valk vlotte bediening goed eten


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.