Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Botterweck 3, Wahlwiller50.812176905.93932690Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2014

Chefkok:

Van Geffen

GaultMillau

14 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Infini bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Infini8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Anita
23 juli 2017
Heerlijk en verrassend lustrummenu
We konden op het terras buiten zitten, ook toen het ging regenen was de bediening bereid om ons onder een parasol te blijven bedienen. Uiteindelijk toch maar naar binnen, maar ook daar weer een feest. Het lustrummenu dat we genoten bestaat uit 7 gangen. De bediening was uitstekend. De chef kwam ook zelf aan tafel, maar de man en vrouw in de bediening doen ook zelfbewust en dienstbaar hun werk. De wijnen vormden een uitstekende begeleiding en we waanden ons in Frankrijk. Genietend van het uitzicht zagen we ook nog een hert.


9.0
Gemiddelde
Steven
17 juli 2017
Perfecte lunch
Prettig en rustig terras met voldoende schaduw. Terrasmeubilair zit prettig. Parasols hebben wel wat vuil aan bovenzijde. Service en ontvangst is vriendelijk. Uitgebreid te woord gestaan, attente bediening. Ruim keuzemenu met voldoende mogelijkheid tot variatie. Uitgebreide wijnkaart met ook veel verschillende herkomstlanden. We kregen een zeer mooi gepresenteerd vijf gangen diner. Mooie presentatie, goed in balans, prettige kruiding. De chef weet wat hij doet! Wij hadden een zeer prettige uitgebreide lunch buiten. Binnen zag alles er ook zeer sfeervol en goed verzorgd uit. Enige is dat de toiletten (overigens brandschoon) als ruimte duidelijk nog niet zijn meegenomen in de vernieuwing van het geheel.


10.0
Gemiddelde
Huguette
16 juli 2017
Gewoonweg niets op aan te merken
Zoals altijd hebben we weer lekker gegeten, mooie borden met veel smaak! Wij zullen nog dikwijls terug komen in dit restaurant!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.