Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Botterweck 3, Wahlwiller50.812176905.93932690Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2014

Chefkok:

Van Geffen

GaultMillau

14 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Infini bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Infini8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Marion
21 februari 2017
Genoten...
Wat ik bijzonder aan restaurant Infini vind zijn de niet alledaagse gerechten maar steeds iets nieuws en aparts op je bord. Ze blijven me verrassen.


4.6
Gemiddelde
Erik
19 februari 2017
Zeer matig
Op een maandagavond gaan eten. Wat ons als eerste opviel was de sfeerloze ruimte waarin de tafeltjes staan. Een soort van kantine idee. Tafeltjes net te groot dat je (we waren met 2) net niet tegenover elkaar kunt zitten dus positioneren ze je naast elkaar aan een ronde tafel. Prijzen van de aperitief waren buiten proportie. De kwaliteit van het eten was absoluut niet bijzonder. Het leek alsof alles ruim op voorhand was klaargemaakt. Echte smaken misten. Het eten kwam niet vers over, vliesjes over de puree en aparte consistentie van mousses. Alleen het dessert voldeed aan de verwachting van een dergelijk restaurant. De bediening was bovendien zeer matig. Het niet verse katakter van het eten moet ervoor gezorgd hebben dat het eten op de borden bleef liggen toen de bediening al zwierend met de borden kwam opdienen. Ook al niet volgens de etiquette wisselend van links of rechts opgediend of afgeruimd. Niet wetend welke wijn er werd geschonken per gang. Bij de eerste gang werd een Argentijnse wijn geschonken, de volgende kwam uit het iets zuidelijker gelegen Bulgarije volgens de Sommelier. Al met al, hadden wij ons er veel meer van voorgesteld en hebben wij in dezelfde (en zelfs goedkopere) prijscategorie restaurants veel beter gegeten. Wellicht een momentopname, maar deze avond was geen vermelding waard.


10.0
Gemiddelde
Jos
19 februari 2017
Valentein 2017
Infini had een Valentijns aanbod ,daar zijn wij op in gegaan. Ik kan alleen maar zeggen bedankt voor de fantastische avond! Ontvangen werden we door de hoogzwangere gastvrouw , en verder bediend door de vriendelijke en kundige bediening. Na de ontvangst cocktail met kleine hapjes volgde als amuse een krachtig kreeften soepje. Als voorgerecht tartaar tonijn mooi op het bord heerlijk in de mond. Daarna de rogvleugel met zuurkoolrisotto en eekhoorntjesbrood, woorden schieten tekort dit moet je gezien en geproefd hebben echt perfect. Daarna een royale tournodos met madeira truffel saus, samen met de groentjes een prachtig plaatje en dan heb je nog niet geproefd. Mijn Valentijn vond de tournodos zo lekker dat ze maar weinig van de saus nam. Maar ik kon die overheerlijke saus niet weerstaan, fijn dat er nog een sauskannetje op tafel stond. En dan nog het dessert, diverse chocolade bereidingen , je kunt mij er voor wakker maken. En ook weer een streling voor het oog. Afgesloten met koffie en heerlijke bonbons. Een heerlijke Valentijns avond.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.